Povezane vesti
Umro muzičar i producent: Zlatko Karahodžić (33) iznenada preminuo, prijatelji se opraštaju: "Nikada u životu nisam…
Blic 10.07.2024
Muzičar i producent Zlatko Karahodžić (33) preminuo je, a tužnu je na Fejsbuku objavio njegov prijatelj Admir Čular iz grupe Helem Nejse. "Brate moj, dušo moja, nikad u životu nisam osećao ovakvu bol. Hvala ti za prijateljstvo, dobrotu i sve što… »
Preminuo muzičar Zlatko Karahodžić: Oglasio se njegov prijatelj
Kurir 10.07.2024
Preminuo je muzičar i producent Zlatko Karahodžić, a tužnu je na Fejsbuku objavio njegov prijatelj Admir Čular iz grupe Helem Nejse. "Brate moj, dušo moja, nikad u životu nisam osećao ovakvu bol. Hvala ti za prijateljstvo, dobrotu i sve što smo… »
Umro Zlatko Karahodžić
Telegraf 10.07.2024
"Brate moj, dušo moja, nikad u životu nisam osećao ovakvu bol" Preminuo je muzičar i producent Zlatko Karahodžić. Ovu tužnu vest je podelio njegov prijatelj Admir Čular iz grupe Helem Nejse. "Brate moj, dušo moja, nikad u životu nisam osećao… »
Vesti dana »
Vučić razgovarao sa Trampom: „On da napravi Ameriku velikom, a mi Srbiju pristojnom zemljom“ (VIDEO)
Danas pre 1 satjoš 8 povezanih
Jovanović Ćuta pozvao na protest: Neće biti mira sve dok odgovorni ne odleže zasluženu robiju
Danas pre 4 satijoš 2 povezane
Košarkašice Srbije pobedile Ukrajinu u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo
Danas pre 1 satjoš 1 povezana
Dramatična scena u Bloku 29: Neviđena potera kroz Novi Beograd, desetine policajaca jure za jednim automobilom (video)
Blic pre 35 minutajoš 2 povezane