Povezane vesti
Umro muzičar i producent: Zlatko Karahodžić (33) iznenada preminuo, prijatelji se opraštaju: "Nikada u životu nisam osećao…
Blic 10.07.2024
Muzičar i producent Zlatko Karahodžić (33) preminuo je, a tužnu je na Fejsbuku objavio njegov prijatelj Admir Čular iz grupe Helem Nejse. "Brate moj, dušo moja, nikad u životu nisam osećao ovakvu bol. Hvala ti za prijateljstvo, dobrotu i sve što smo… »
Preminuo muzičar Zlatko Karahodžić: Oglasio se njegov prijatelj
Kurir 10.07.2024
Preminuo je muzičar i producent Zlatko Karahodžić, a tužnu je na Fejsbuku objavio njegov prijatelj Admir Čular iz grupe Helem Nejse. "Brate moj, dušo moja, nikad u životu nisam osećao ovakvu bol. Hvala ti za prijateljstvo, dobrotu i sve što smo prošli… »
Umro Zlatko Karahodžić
Telegraf 10.07.2024
"Brate moj, dušo moja, nikad u životu nisam osećao ovakvu bol" Preminuo je muzičar i producent Zlatko Karahodžić. Ovu tužnu vest je podelio njegov prijatelj Admir Čular iz grupe Helem Nejse. "Brate moj, dušo moja, nikad u životu nisam osećao ovakvu bol… »
Vesti dana »

U Srbiji promenljivo sa sunčanim intervalima, ponegde kiša
Serbian News Media pre 1 satjoš 28 povezanih

Od oktobra poskupljuje centralno grejanje! Evo koliko će novca građani morati da izdvoje za tople radijatore
Kurir pre 49 minutajoš 11 povezanih

Građani Novog Sada najavljuju protest zbog saslušanja policajca
Serbian News Media pre 54 minutajoš 12 povezanih

Bivši predsednik Brazila Bolsonaro osuđen na 27 godina zatvora za pripremu državnog udara
Beta pre 2 satajoš 23 povezane

Počelo je; 150.000 vojnika na granici? NATO šalje 40.000; Zatvorene granice VIDEO
B92 pre 2 satajoš 9 povezanih