Povezane vesti
Kristijan Šmit: Neću dozvoliti razdruživanje Srpske, imam alate da to sprečim
Politika 10.07.2024
SARAJEVO – Kristijan Šmit, koji u Republici Srpskoj nije priznat za visokog predstavnika, rekao je da neće dozvoliti "razdruživanje" Republike Srpske od Federacije BiH i poručio da ima alate da to spreči. "Imam na raspolaganju sve instrumente kako bih… »
Šmit preti: Neću dozvoliti razdruživanje Srpske, imam alate da to sprečim
Sputnik 10.07.2024
Kristijan Šmit, takozvani visoki predstavnik, rekao je da neće dozvoliti razdruživanje Republike Srpske od Federacije BiH i poručio da ima alate da to spreči. Imam na raspolaganju sve instrumente kako bih osigurao sprovođenje Dejtonskog mirovnog… »
Šmit: Neću dozvoliti razdruživanje Srpske, imam alate da to sprečim a ne da se vraćamo u 19. vek
Euronews 10.07.2024
Kristijan Šmit, koji u Republici Srpskoj nije priznat za visokog predstavnika, rekao je da neće dozvoliti "razdruživanje" Republike Srpske od Federacije BiH i poručio da ima alate da to spreči. "Imam na raspolaganju sve instrumente kako bih osigurao… »
Šmit preti: Neću dozvoliti razdruživanje Srpske, imam alate da to sprečim
B92 10.07.2024
Kristijan Šmit, koji u Republici Srpskoj nije priznat za visokog predstavnika, rekao je da neće dozvoliti "razdruživanje" Republike Srpske od Federacije BiH i poručio da ima alate da to spreči. "Imam na raspolaganju sve instrumente kako bih osigurao… »
Šmit: Neću dozvoliti razdruživanje Srpske, imam alate da to sprečim
RTV 10.07.2024
SARAJEVO - Kristijan Šmit, koji u Republici Srpskoj nije priznat za visokog predstavnika, rekao je da neće dozvoliti "razdruživanje" Republike Srpske od Federacije BiH i poručio da ima alate da to spreči. "Imam na raspolaganju sve instrumente kako bih… »
Vesti dana »

Tramp i Melanija stigli u Veliku Britaniju: Nema crvenog tepiha, a evo ko ih je dočekao: Helikopterom otišli do rezistencije u centru grada (foto)
Blic pre 2 satajoš 2 povezane

Podignuta optužnica za ubistvo Čarlija Kirka, tužilac traži smrtnu kaznu
Danas pre 3 satajoš 1 povezana

Oglasio se FSS posle vesti da je preminuo Dejan Milovanović: Ostavio je dubok trag u dresu nacionalnih selekcija
Danas pre 1 satjoš 1 povezana

Macut sa delegacijom Kine: Jačanje partnerstva kroz ekonomske projekte i političku saradnju
Danas pre 7 satijoš 1 povezana