Povezane vesti
Kristijan Šmit: Neću dozvoliti razdruživanje Srpske, imam alate da to sprečim
Politika 10.07.2024
SARAJEVO – Kristijan Šmit, koji u Republici Srpskoj nije priznat za visokog predstavnika, rekao je da neće dozvoliti "razdruživanje" Republike Srpske od Federacije BiH i poručio da ima alate da to spreči. "Imam na raspolaganju sve instrumente… »
Šmit preti: Neću dozvoliti razdruživanje Srpske, imam alate da to sprečim
Sputnik 10.07.2024
Kristijan Šmit, takozvani visoki predstavnik, rekao je da neće dozvoliti razdruživanje Republike Srpske od Federacije BiH i poručio da ima alate da to spreči. Imam na raspolaganju sve instrumente kako bih osigurao sprovođenje Dejtonskog mirovnog… »
Šmit preti: Neću dozvoliti razdruživanje Srpske, imam alate da to sprečim
B92 10.07.2024
Kristijan Šmit, koji u Republici Srpskoj nije priznat za visokog predstavnika, rekao je da neće dozvoliti "razdruživanje" Republike Srpske od Federacije BiH i poručio da ima alate da to spreči. "Imam na raspolaganju sve instrumente kako bih osigurao… »
Šmit: Neću dozvoliti razdruživanje Srpske, imam alate da to sprečim a ne da se vraćamo u 19. vek
Euronews 10.07.2024
Kristijan Šmit, koji u Republici Srpskoj nije priznat za visokog predstavnika, rekao je da neće dozvoliti "razdruživanje" Republike Srpske od Federacije BiH i poručio da ima alate da to spreči. "Imam na raspolaganju sve instrumente kako bih osigurao… »
Šmit: Neću dozvoliti razdruživanje Srpske, imam alate da to sprečim
RTV 10.07.2024
SARAJEVO - Kristijan Šmit, koji u Republici Srpskoj nije priznat za visokog predstavnika, rekao je da neće dozvoliti "razdruživanje" Republike Srpske od Federacije BiH i poručio da ima alate da to spreči. "Imam na raspolaganju sve instrumente kako… »
Vesti dana »
Dvoje od troje pacijenata u svesnom, ali i dalje u teškom stanju
Politika pre 2 minutajoš 6 povezanih
Zvezda rutinski do trijumfa nad Monakom u gostima, Miler-Mekintajer i Petrušev doneli crveno-belima važnu pobedu
Danas pre 8 satijoš 4 povezane
Šef NATO-a upozorava na prijetnje ruskih veza s Kinom, Iranom i Sjevernom Korejom
Al Jazeera pre 1 satjoš 1 povezana