Povezane vesti
Kristijan Šmit: Neću dozvoliti razdruživanje Srpske, imam alate da to sprečim
Politika 10.07.2024
SARAJEVO – Kristijan Šmit, koji u Republici Srpskoj nije priznat za visokog predstavnika, rekao je da neće dozvoliti "razdruživanje" Republike Srpske od Federacije BiH i poručio da ima alate da to spreči. "Imam na raspolaganju sve instrumente kako bih… »
Šmit preti: Neću dozvoliti razdruživanje Srpske, imam alate da to sprečim
Sputnik 10.07.2024
Kristijan Šmit, takozvani visoki predstavnik, rekao je da neće dozvoliti razdruživanje Republike Srpske od Federacije BiH i poručio da ima alate da to spreči. Imam na raspolaganju sve instrumente kako bih osigurao sprovođenje Dejtonskog mirovnog… »
Šmit: Neću dozvoliti razdruživanje Srpske, imam alate da to sprečim a ne da se vraćamo u 19. vek
Euronews 10.07.2024
Kristijan Šmit, koji u Republici Srpskoj nije priznat za visokog predstavnika, rekao je da neće dozvoliti "razdruživanje" Republike Srpske od Federacije BiH i poručio da ima alate da to spreči. "Imam na raspolaganju sve instrumente kako bih osigurao… »
Šmit preti: Neću dozvoliti razdruživanje Srpske, imam alate da to sprečim
B92 10.07.2024
Kristijan Šmit, koji u Republici Srpskoj nije priznat za visokog predstavnika, rekao je da neće dozvoliti "razdruživanje" Republike Srpske od Federacije BiH i poručio da ima alate da to spreči. "Imam na raspolaganju sve instrumente kako bih osigurao… »
Šmit: Neću dozvoliti razdruživanje Srpske, imam alate da to sprečim
RTV 10.07.2024
SARAJEVO - Kristijan Šmit, koji u Republici Srpskoj nije priznat za visokog predstavnika, rekao je da neće dozvoliti "razdruživanje" Republike Srpske od Federacije BiH i poručio da ima alate da to spreči. "Imam na raspolaganju sve instrumente kako bih… »
Vesti dana »
Izbori na Kosovu: Još jedna pobeda Samoopredeljenja, ali bez većine u parlamentu
BBC News pre 1 satjoš 62 povezane
Voda u Gornjem Milanovcu, Čačku i Lučanima ispravna, vanredne situacije ukinute
Naslovi.ai pre 1 satjoš 27 povezanih
Teheran: Obustavljamo dalje napade na Izrael osim ako Liban bude meta
Insajder pre 2 satajoš 44 povezane
"Upotrebljen najnoviji arsenal naoružanja na Izraelu" Tramp pozvao Netnjahua: Ja sam glavni! Ja vučem poteze!
Kurir pre 9 minutajoš 31 povezana
U razornom zemljotresu na Filipinima najmanje 32 poginulih, izdato upozorenje na cunami
Politika pre 10 minutajoš 51 povezana