Povezane vesti
Ljajić podneo krivičnu prijavu protiv portala Sandžakpress
Sandžak haber 10.07.2024
Saopštenjem za javnost oglasio se Mirsad Ljajić, brat Rasima Ljajića, zbog pisanja portala Sandžak press i iznošenja niza optužbi. Saopštenje prenosimo u celosti: ”U povodu laži koje po ko zna koji put slušam, a koje se tiču moje porodice i… »
Ljajić podneo krivičnu prijavu protiv portala Sandžakpress
IndeksOnline 10.07.2024
Saopštenjem za javnost oglasio se Mirsad Ljajić, brat Rasima Ljajića, zbog pisanja portala Sandžak press i iznošenja niza optužbi. Saopštenje prenosimo u celosti: ”U povodu laži koje po ko zna koji put slušam, a koje se tiču moje porodice i… »
Mirsad Ljajić podneo krivičnu prijavu protiv portala Sandžakpress
RTV Novi Pazar 10.07.2024
Saopštenjem za javnost oglasio se Mirsad Ljajić, brat Rasima Ljajića, zbog pisanja portala Sandžak press i iznošenja niza optužbi. Saopštenje prenosimo u cjelosti: ”U povodu laži koje po ko zna koji put slušam, a koje se tiču moje porodice i… »
Vesti dana »

Sferopulos održao govor igračima u svlačionici posle pobede u Pireju: Uživajte večeras, ali sutra fokus na preostale utakmice (VIDEO)
Danas pre 6 satijoš 3 povezane

Brat Tanje Savić sa trudnom ženom stigao na sestrin rođendan: Ne odvaja se od plavuše, a Muki od glave do pete u belom - skockao se do bola (Video)
Blic pre 3 satajoš 3 povezane

Sve članice EU osim Mađarske potpisale zajedničku izjavu podrške Ukrajini
Danas pre 7 satijoš 1 povezana