Povezane vesti
Ljajić podneo krivičnu prijavu protiv portala Sandžakpress
Sandžak haber 10.07.2024
Saopštenjem za javnost oglasio se Mirsad Ljajić, brat Rasima Ljajića, zbog pisanja portala Sandžak press i iznošenja niza optužbi. Saopštenje prenosimo u celosti: ”U povodu laži koje po ko zna koji put slušam, a koje se tiču moje porodice i… »
Ljajić podneo krivičnu prijavu protiv portala Sandžakpress
IndeksOnline 10.07.2024
Saopštenjem za javnost oglasio se Mirsad Ljajić, brat Rasima Ljajića, zbog pisanja portala Sandžak press i iznošenja niza optužbi. Saopštenje prenosimo u celosti: ”U povodu laži koje po ko zna koji put slušam, a koje se tiču moje porodice i… »
Mirsad Ljajić podneo krivičnu prijavu protiv portala Sandžakpress
RTV Novi Pazar 10.07.2024
Saopštenjem za javnost oglasio se Mirsad Ljajić, brat Rasima Ljajića, zbog pisanja portala Sandžak press i iznošenja niza optužbi. Saopštenje prenosimo u cjelosti: ”U povodu laži koje po ko zna koji put slušam, a koje se tiču moje porodice i… »
Vesti dana »
Novosadski studenti blokirali raskrsnicu kod Promenade, odložena sednica Skupštine Grada
RTS pre 2 satajoš 22 povezane
Šef Mosada predložio direktan napad na Iran; najmanje 14 pripadnika sirijskih bezbednosnih snaga ubijeno u Tartusu
RTS pre 13 minutajoš 25 povezanih
Sferopulos: Nedostaje nam pet igrača, borićemo se koliko možemo protiv Barselone
Vesti online pre 43 minutajoš 26 povezanih