Повезане вести

КРИЗА НА БЛИСКОМ ИСТОКУ САД "опрезно оптимистичне" у погледу преговора о преговора о прекиду ватре у Гази

КРИЗА НА БЛИСКОМ ИСТОКУ САД "опрезно оптимистичне" у погледу преговора о преговора о прекиду ватре у Гази

Еуроневс 11.07.2024
Израелска војска појачала је офанзиву и позвала Палестинце да напусте главни град Газе и оду на југ. Појачана војна активност поклопила се са састанком америчких, египатских и катарских посредника с израелским званичницима у… »
Израелски ловци гађају положаје Хезболаха у Либану; САД "опрезно оптимистичне" по питању преговора

Израелски ловци гађају положаје Хезболаха у Либану; САД "опрезно оптимистичне" по питању преговора

РТС 11.07.2024
Сукоб Израела и Хамаса – 280. дан. Израелска војска је пресрела пет ракета, које су испаљене из области Рафе на југ Израела. Портпарол за националну безбедност Беле куће Џон Кирби изјавио је да су САД "опрезно оптимистичне" у… »
Нетањаху: Привржен сам оквирном споразуму о прекиду ватре у Гази

Инсајдер 11.07.2024
Израелски премијер Бењамин Нетањаху изјавио је данас да остаје привржен оквиру о прекиду ватре у Гази о којем се преговара и оптужио палестинску исламистичку групу Хамас да поставља захтеве који су му у супротности. 'Посвец́ен… »

Вести онлине 11.07.2024
Израелски премијер Бењамин Нетањаху изјавио је данас да остаје привржен оквиру о прекиду ватре у Гази о којем се преговара и оптужио палестинску исламистичку групу Хамас да поставља захтеве који су му у супротности. –… »

Политика 11.07.2024
ЈЕРУСАЛИМ - Израелски премијер Бењамин Нетањаху изјавио је данас да остаје привржен оквиру о прекиду ватре у Гази о којем се преговара и оптужио палестинску исламистичку групу Хамас да поставља захтеве који су му у… »
Узнемирујуће тврдње страних лекара у Гази: Израелци пуне бомбе специјалним гелерима за сакаћење, деца најчешће на мети

Узнемирујуће тврдње страних лекара у Гази: Израелци пуне бомбе специјалним гелерима за сакаћење, деца најчешће на мети

Еуроневс 11.07.2024
Израелско наоружање које се користи у Гази дизајнирано је да распршује огроман број малих гелера и наноси ужасне повреде цивилима, а несразмерно погађа децу, пише Гуардиан на основу сведочењах страних хирурга. Лекари кажу да су… »
БЛИСКОИСТОЧНИ СУКОБ Израелска војска окончала двонедељни напад на Шеџају; Француска забринута због напада на школу у Гази…

БЛИСКОИСТОЧНИ СУКОБ Израелска војска окончала двонедељни напад на Шеџају; Француска забринута због напада на школу у Гази…

РТВ 11.07.2024
ГАЗА, ТЕЛ АВИВ - Сукоб Израела и Хамаса – 280. дан. ИДФ саопштиле да су завршиле свој двонедељни напад у насељу Шеџаја у граду Гази, током којег је срушено осам главних тунела и убијено више од 150 наоружаних људи. Министар… »

Вести дана »