Povezane vesti

KRIZA NA BLISKOM ISTOKU SAD "oprezno optimistične" u pogledu pregovora o pregovora o prekidu vatre u Gazi

KRIZA NA BLISKOM ISTOKU SAD "oprezno optimistične" u pogledu pregovora o pregovora o prekidu vatre u Gazi

Euronews 11.07.2024
Izraelska vojska pojačala je ofanzivu i pozvala Palestince da napuste glavni grad Gaze i odu na jug. Pojačana vojna aktivnost poklopila se sa sastankom američkih, egipatskih i katarskih posrednika s izraelskim zvaničnicima u glavnom gradu Katara Dohi… »
Izraelski lovci gađaju položaje Hezbolaha u Libanu; SAD "oprezno optimistične" po pitanju pregovora

Izraelski lovci gađaju položaje Hezbolaha u Libanu; SAD "oprezno optimistične" po pitanju pregovora

RTS 11.07.2024
Sukob Izraela i Hamasa – 280. dan. Izraelska vojska je presrela pet raketa, koje su ispaljene iz oblasti Rafe na jug Izraela. Portparol za nacionalnu bezbednost Bele kuće Džon Kirbi izjavio je da su SAD "oprezno optimistične" u pogledu pregovora o… »
Netanjahu: Privržen sam okvirnom sporazumu o prekidu vatre u Gazi

Insajder 11.07.2024
Izraelski premijer Benjamin Netanjahu izjavio je danas da ostaje privržen okviru o prekidu vatre u Gazi o kojem se pregovara i optužio palestinsku islamističku grupu Hamas da postavlja zahteve koji su mu u suprotnosti. 'Posvećen sam okvirnom sporazumu… »

Politika 11.07.2024
JERUSALIM - Izraelski premijer Benjamin Netanjahu izjavio je danas da ostaje privržen okviru o prekidu vatre u Gazi o kojem se pregovara i optužio palestinsku islamističku grupu Hamas da postavlja zahteve koji su mu u suprotnosti. "Posvećen sam okvirnom… »
Uznemirujuće tvrdnje stranih lekara u Gazi: Izraelci pune bombe specijalnim gelerima za sakaćenje, deca najčešće na meti

Uznemirujuće tvrdnje stranih lekara u Gazi: Izraelci pune bombe specijalnim gelerima za sakaćenje, deca najčešće na meti

Euronews 11.07.2024
Izraelsko naoružanje koje se koristi u Gazi dizajnirano je da raspršuje ogroman broj malih gelera i nanosi užasne povrede civilima, a nesrazmerno pogađa decu, piše Guardian na osnovu svedočenjah stranih hirurga. Lekari kažu da su mnoge smrti, amputacije… »
BLISKOISTOČNI SUKOB Izraelska vojska okončala dvonedeljni napad na Šedžaju; Francuska zabrinuta zbog napada na školu u Gazi…

BLISKOISTOČNI SUKOB Izraelska vojska okončala dvonedeljni napad na Šedžaju; Francuska zabrinuta zbog napada na školu u Gazi…

RTV 11.07.2024
GAZA, TEL AVIV - Sukob Izraela i Hamasa – 280. dan. IDF saopštile da su završile svoj dvonedeljni napad u naselju Šedžaja u gradu Gazi, tokom kojeg je srušeno osam glavnih tunela i ubijeno više od 150 naoružanih ljudi. Ministar odbrane Izraela Joav… »

Vesti dana »

Danas toplije, temperatura do 19 stepeni

Danas toplije, temperatura do 19 stepeni

Beta pre 46 minutajoš 11 povezanih
Na današnji dan, 4. april

Na današnji dan, 4. april

Šabačke novosti pre 45 minutajoš 2 povezane
Naslovne strane za subotu, 4. april 2026. godine

Naslovne strane za subotu, 4. april 2026. godine

Beta pre 16 minutajoš 2 povezane