Повезане вести

Грађани питали да ли оператери крше закон због већих цена: Овако је реаговала Комисија

Грађани питали да ли оператери крше закон због већих цена: Овако је реаговала Комисија

Блиц 11.07.2024
Комисија за заштиту конкуренције утврдила је да мобилни оператери у Србији повећањем цена својих услуга нису прекршили закон и конкуренцију, нити су се директно или индиректно тајно договарали о поскупљењу услуга, као и да су… »
О закључку Комисије о операторима: Очекивала да нађе папире у којима пише "ми смо се договорили"?

О закључку Комисије о операторима: Очекивала да нађе папире у којима пише "ми смо се договорили"?

Радио 021 11.07.2024
Оператори Мтс и Јетел повећали су цене својих услуга почетком марта, а убрзо затим и А1. То значи да су све три мобилне телефоније поскупеле у слично време, што је грађане и удружења потрошача навело на сумњу да се ради о… »
Удружење потрошача о одлуци КЗК: Шта је Комисија очекивала, да нађе папире у којима пише „ми смо се договорили“?

Удружење потрошача о одлуци КЗК: Шта је Комисија очекивала, да нађе папире у којима пише „ми смо се договорили“?

Данас 10.07.2024
Оператери Мтс и Јетел повећали су цене својих услуга почетком марта, а убрзо затим и А1. То значи да су све три мобилне телефоније поскупеле у слично време, што је грађане и удружења потрошача навело на сумњу да се ради о… »

Вести дана »