Повезане вести

Ђурић у Вашингтону: „Дијалог са САД важан за српску економију“

Ђурић у Вашингтону: „Дијалог са САД важан за српску економију“

Време 11.07.2024
Министар спољних послова Србије је после разговора са америчким државним секретаром Ентонијем Блинкеном оценио да је политички дијалог Србије и САД предуслов за наставак економског развоја Србије . Ђурић присуствоје самиту као… »
Ђурић: Политички дијалог са САД предуслов за развој Србије

Ђурић: Политички дијалог са САД предуслов за развој Србије

Глас Америке 11.07.2024
Вашингтон — Министар спољних послова Србије Марко Ђурић поручио је да је политички дијалог на највишем нивоу са Сједињеним Државама предуслов за наставак економског раста Србије и њеног развоја као регионалног лидера. “Надамо… »
Ђурић: Присуство Србије на НАТО самиту није промена политичког курса

Ђурић: Присуство Србије на НАТО самиту није промена политичког курса

Слободна Европа 11.07.2024
Министар спољних послова Србије Марко Ђурић оценио је да приусуство Србије на самиту НАТО у Вашинготну не значи промену политичког курса земље. "У Вашингтону ових дана лобирамо за позицију Србије у западом делу међународне… »
"Историја наших односа са НАТО је компликована и тешка, али..." Марко Ђурић из Вашингтона: Лобирамо за позицију Србије на…

"Историја наших односа са НАТО је компликована и тешка, али..." Марко Ђурић из Вашингтона: Лобирамо за позицију Србије на…

Курир 11.07.2024
Министар спољних послова Србије Марко Ђурић, који на самиту НАТО на којем Србија присуствује као учесник програма "Партнерство за мир", каже да је циљ његове мисије лобирање за Србију у западном свету. Ђурић је у опширнијем… »
"Позвао сам блинкена да посети Србији": Ђурић: Потребан нам је дијалог на највишем политичком нивоу са САД

"Позвао сам блинкена да посети Србији": Ђурић: Потребан нам је дијалог на највишем политичком нивоу са САД

Блиц 11.07.2024
Министар спољних послова Марко Ђурић изјавио је да је имао прилику да у Вашингтону, на маргинама Самита НАТО-а разговара са америчким државним секретаром Ентонијем Блинкеном и да га је позвао да посети Србију. Ђурић је у изјави… »
Ђурић: Позвао сам Блинкена да посети Србију

Еуроневс 11.07.2024
Министар спољних послова Марко Ђурић изјавио је да је имаом прилику да у Вашингтону, на маргинама Самита НАТО-а разговара са америлким државним секретаром Ентонијем Блинкеном и да га је позвао да посети Србију. Ђурић је у изјави… »

РТВ 11.07.2024
ВАШИНГТОН - Министар спољних послова Марко Ђурић изјавио је да је имаом прилику да у Вашингтону, на маргинама Самита НАТО-а разговара са америчким државним секретаром Ентонијем Блинкеном и да га је позвао да посети Србију. Ђурић… »
Ђуриц́: Позвао сам Блинкена да посети Србију

Ђуриц́: Позвао сам Блинкена да посети Србију

Спутник 11.07.2024
Министар спољних послова Марко Ђуриц́ изјавио је да је имао прилику да у Вашингтону, на маргинама Самита НАТО-а разговара са америчким државним секретаром Ентонијем Блинкеном и да га је позвао да посети Србију. Ђуриц́ је у… »
Марко Ђурић позвао државног секретара САД Ентонија Блинкена да посети Србију

Марко Ђурић позвао државног секретара САД Ентонија Блинкена да посети Србију

Глас Америке 11.07.2024
Вашингтон — Министар спољних послова Србије Марко Ђурић, који борави у Вашингтону, оценио је да приусуство Србије на самиту НАТО-а не значи промену политичког курса, али да је важно да Београд има представника на овом догађају… »

Вести дана »