Повезане вести

Новак открио како се осећао док је Тара читала књигу током његовог меча: "Био сам тужан..."

Новак открио како се осећао док је Тара читала књигу током његовог меча: "Био сам тужан..."

Б92 11.07.2024
Током Новаковог меча против Алексеја Попирина посебну пажњу је привукла његова ћерка. Она је наиме читала књигу, док је њен тата играо меч, што је многима било бескрајно симпатично. И сам Новак се огласио овим поводом… »
Хит сцена пред ТВ камерама док Новак прича како васпитава Тару и Стефана: “Ево, Јелена управо преврће очима”

Хит сцена пред ТВ камерама док Новак прича како васпитава Тару и Стефана: “Ево, Јелена управо преврће очима”

Телеграф 11.07.2024
Чини се као да Јелена то и не одборава. Српски тенисер Новак Ђоковић је успео да се пласира у полуфинале Вимблдона без борбе, пошто му је Алекс Де Минор предао меч четвртфинала, што му је оставило и времена да гостује у интервјуу… »
Док Новак игра тенис, Тара чита књигу, а ево шта он мисли о томе! Ноле је сада све насмејао - "Био сам срећан, али и тужан..."…

Док Новак игра тенис, Тара чита књигу, а ево шта он мисли о томе! Ноле је сада све насмејао - "Био сам срећан, али и тужан..."…

Курир 11.07.2024
Српски тенисер Новак Ђоковић пласирао се у полуфинале Вимблдона, пошто му је Алекс Де Минор јуче предао меч. Због нешто више слободног времена, Ђоковић је дао један интервју за званични налог Вимблдона и том приликом говорио о… »
Новака питали о томе што Тара чита књиге на његовом мечу: Дао је прејак одговор уз осмех

Новака питали о томе што Тара чита књиге на његовом мечу: Дао је прејак одговор уз осмех

Телеграф 11.07.2024
Преслатка је била мала Тара у овом моменту. Наш најбољи тенисер, а уједно и најбољи играч који је икада виђен на теренима широм света, наш Новак Ђоковић успео је да се пласира у полуфинале Вимблдона и то тако што му је Алекс Де… »
Ђоковић открио тајну чудесног опоравка од операције колена, помогао му ривал: “Његове речи су ме охрабриле”

Ђоковић открио тајну чудесног опоравка од операције колена, помогао му ривал: “Његове речи су ме охрабриле”

Телеграф 11.07.2024
Испао је коректан према нашем асу. Српски тенисер Новак Ђоковић је успео да дође до полуфинала Вимблдона, пошто му је без борбе меч п редао и Алекс Де Минор у четвртфиналу, чиме је изједначио рекорд Роџера Федерера од чак 13… »

Вести дана »