Повезане вести

Тврђава пуна добре енергије Почео други дан егзита Пуне се батерије пре главних наступа вечери (фото, видео)

Тврђава пуна добре енергије Почео други дан егзита Пуне се батерије пре главних наступа вечери (фото, видео)

Дневник 11.07.2024
Другог дана ЕГЗИТ фестивала, на Тврђави ће наступити предводници најразличитијих музичких жанрова, и велике легенде музичке сцене Гуцци Мане, Царл Цокс, Оливер Трее, Рудиментал, Клангкуенстлер, Сама’ Абдулхади, Фокс, Луфтханса… »
Након нултог дана и званично почео ЕКСИТ 2024

Након нултог дана и званично почео ЕКСИТ 2024

РТВ 11.07.2024
НОВИ САД - ЕКСИТ Старсеедс фестивал, смештен у Петроварадинској тврђави у Новом Саду, поново је отворио врата за посетиоце, а прво вече фестивала отворили су Тхицх Бои, Оливер Трее, Зира, Хобин Руде, Луфтханса и многи други у… »
Прво вече фестивала у пуној снази: На ЕКСИТ стижу Гуцци Мане, Царл Цокс, Виллагерс оф Иоаннина Цити и низ других!

Прво вече фестивала у пуној снази: На ЕКСИТ стижу Гуцци Мане, Царл Цокс, Виллагерс оф Иоаннина Цити и низ других!

Мој Нови Сад 11.07.2024
На Тесла Универсе бину вечерас стиже родоначелник трепа, Гуцци Мане, који својим иконичним звуком наставља прошлогодишњу прославу 50 година хип-хопа, а придружују се Ђорђе & венок кс векац, З++ и Тхицц Бои б2б КСо! Велики Царл… »
Шта нас чека другог дана Егзита Рудиментал, Карл Кокс и остале светске звезде

Шта нас чека другог дана Егзита Рудиментал, Карл Кокс и остале светске звезде

Дневник 11.07.2024
Другог дана ЕГЗИТ фестивала, на Тврђави ће наступити предводници најразличитијих музичких жанрова, и велике легенде музичке сцене Гуцци Мане, Царл Цокс, Оливер Трее, Рудиментал, Клангкуенстлер, Сама’ Абдулхади, Фокс, Луфтханса… »
Спектакуларним наступима Баби Ласагне, Инико и Бурака Иетера отворен овогодишњи ЕКСИТ! Вечерас стижу Гуцци Мане, Царл Цокс…

Спектакуларним наступима Баби Ласагне, Инико и Бурака Иетера отворен овогодишњи ЕКСИТ! Вечерас стижу Гуцци Мане, Царл Цокс…

РТВ 11.07.2024
НОВИ САД - Баби Ласагна, Инико, Бурак Иетер и Димасх запалили су Тврђаву на Теслин рођендан, а вечерас стижу Гуцци Мане, Царл Цокс, Оливер Трее, КлангКуенстлер, Рудиментал и низ других! Капије ЕКСИТ фестивала синоћ су отворене по… »
ФОТО: Овогодишњи Ексит отворен спектакуларним наступима Баби Ласагне, Инико и Бурака Иетера

ФОТО: Овогодишњи Ексит отворен спектакуларним наступима Баби Ласагне, Инико и Бурака Иетера

Мој Нови Сад 11.07.2024
Баби Ласагна, Инико, Бурак Иетер и Димасх запалили су Тврђаву на Теслин рођендан, а вечерас стижу Гуцци Мане, Царл Цокс, Оливер Трее, КлангКуенстлер, Рудиментал и низ других. Капије ЕКСИТ фестивала синоћ су отворене по 24. пут… »
Бурак Јетер хвали ЕКСИТ: "Узбуђен сам што сам поново овде, један од највећих фестивала на свету"

Бурак Јетер хвали ЕКСИТ: "Узбуђен сам што сам поново овде, један од највећих фестивала на свету"

Телеграф 11.07.2024
Бурак Јетер: ЕКСИТ један од највећих светских фестивала, одговорност је наступати. Један од водећих уметника нове генерације Бурак Јетер наступио је на затварању нултог дана ЕКСИТ фестивала и за Тањуг рекао да је ЕКСИТ један од… »

Вести дана »