Повезане вести
Троструко убиство крије језиву причу! Комшије откриле ужасне детаље: "Неколико дана пре злочина је изговорила шокантну…
Курир 11.07.2024
Жртве незапамћеног злочина у Енглеској очајнички су молиле за помоћ пре него што су брутално убијене у тихој лепој улици. Кајл Клифорд (26), бивши војник кога сумњиче да је самострелом убио три особе, скривао се међу надгробним… »
Ово су супруга и ћерке новинара убијене у стравичном нападу самострелом: Мајка нађена са стрелом у грудима
Телеграф 11.07.2024
Несрећни догађај десио се 9. јула у породичној кући новинара ББЦ-ја Џона Ханта у Харфордширу код Лондона. Керол Хант (61), супруга новинара ББЦ-ја Џона Ханта и његове две ћерке, Хана (28) и Луиз (25) убијене су у циљаном… »
Троструко убиство у Лондону: убио супругу и две ћерке коментатора Би-Би-Си-ја (видео)
Политика 11.07.2024
Полиција је саопштила да верује да је Клифорд био познат жртвама. Мушкарац осумњичен да је самострелом убио супругу спортског коментатора са Би-Би-Сија, ухваћен је синоћ на гробљу у Хили Филдсу, у Енфилду, на северу Лондона… »
Вриштање и крици, па онда мук! Језиви детаљи убиства три жене у Британији: Жена и ћерке познатог новинара убијене самострелом…
Курир 11.07.2024
Жртве ужасног напада самострелом у мирној улици у Хартфордширу очајнички су звале у помоћ пре него што су брутално погубљене. Керол Хант (61), супруга новинара ББЦ-ја Џона Ханта и његове две ћерке, Хана (28) и Луиз (25)… »
Позиви у помоћ, вриштање, а онда мук: Нови детаљи бруталног убиства самострелом породице новинара ББЦ-ја
Телеграф 11.07.2024
Осумњичени Кајл Клифорд (26), бивши дечко Луиз, ухапшен је јуче после 24-часовне потраге након што је наводно пронађен како се крије међу споменицима на гробљу у Лондону. Жртве ужасног напада самострелом у мирној улици у… »
Вести дана »
Уживо: Ове локације немају другу пумпу осим НИС-ове, министарка најавила план
Блиц пре 30 минутајош 47 повезаних
Ових деветоро студената је на удару власти због Видовданског протеста: Терете их за припремање дела против уставног уређења
Глас Зајечара пре 7 сатијош 29 повезаних
Скоро 3.000 домаћинстава у мраку Биланс језивог земљотерса у Јапану! Има и повређених (видео)
Дневник пре 3 сатајош 25 повезаних