Повезане вести

Бијелса: "Крив сам, јер нисам успео са оваквим играчима"

Бијелса: "Крив сам, јер нисам успео са оваквим играчима"

Спортске.нет 11.07.2024
Селектор Уругваја Марсело Бијелса преузео је одговорност за пораз свог тима. Колумбија је савладала Уругвај са 1:0 у и пласирала се у финале континенталног такмичења, где ће одмерити снагу са Аргентином. "Гледајући индивидуалан… »
Лоренцо: Награђени смо за храброст

Лоренцо: Награђени смо за храброст

Б92 11.07.2024
Селектор Колумбије Нестор Лоренцо задовољан је после пласмана у финале Копа Америке. "Истина је да је ово био веома тежак меч. Уругвај је одличан тим, са одличним играчима и тренером којем се много дивим. Али ми смо узели ризик… »
Бијелса: "Крив сам, нисам успео са оваквим играчима"

Бијелса: "Крив сам, нисам успео са оваквим играчима"

Б92 11.07.2024
Селектор Уругваја Марсело Бијелса је изнео утиске после пораза од Колумбије на Купу Америке. Колумбија је савладала Уругвај са 1:0 у и пласирала се у финале континенталног такмичења, где ће одмерити снагу са Аргентином. Бијелса… »
Лоренцо: Награђени за храброст

Лоренцо: Награђени за храброст

Спорт клуб 11.07.2024
Колумбија је најпријатније изненађење овогодишње Копа Америка, а селектор екипе која је после 23 године у финалу Нестор Лоренцо веома је задовољан. Колумбија је читаво друго полувреме играла са играчем мање, али је успела да… »
Бијелса: Крив сам, јер са оваквим играчима нисам успео

Бијелса: Крив сам, јер са оваквим играчима нисам успео

Спорт клуб 11.07.2024
Иако је био фаворит против Колумбије, Уругвај није успео да се пласира у финале Копа Америке, а селектор Марсело Бијелса преузима пуну одговорност. – Гледајући индивидуалан квалитет, јасно је било да је Уругвај фаворит. По мом… »

Вести дана »