Povezane vesti

"Sram bi me pojeo! S**s, riba, dođi malo - to sutra njegovo dete treba da sluša": Lena Kovačević o mlađim kolegama: "Imaju…

"Sram bi me pojeo! S**s, riba, dođi malo - to sutra njegovo dete treba da sluša": Lena Kovačević o mlađim kolegama: "Imaju…

Blic 11.07.2024
Džez umetnica Lena Kovačević komentarisala je muziku koju danas proizvode njene mlađe kolege i istakla da se ne slaže sa novim trendovima u kojima su tekstovi pesama često prožeti psovkama. - Ako u testovima pričaju - droga, riba, s**s, dođi malo i… »
Droga, riba... Lena Kovačević brutalno o kolegama, njene reči će odzvanjati

Droga, riba... Lena Kovačević brutalno o kolegama, njene reči će odzvanjati

Večernje novosti 11.07.2024
NOVI muzički trendovi i repertoari mladih pevača sve češče su na meti kritika od strane njihovih starijih kolega, a sada je svoj sud dala i Lena Kovačević. Foto Irina Duplevskaja Kako je rekla tekstovi mnogih pesama joj se ni malo ne dopadaju, a najviše… »
„Sram bi me pojeo“: Lena Kovačević oštro o pesmama mlađih kolega – „Ne razumeju da imaju odgovornost prema svojoj zemlji“…

„Sram bi me pojeo“: Lena Kovačević oštro o pesmama mlađih kolega – „Ne razumeju da imaju odgovornost prema svojoj zemlji“…

Nova 11.07.2024
Džez pevačica Lena Kovačević podelila je svoje mišljenje o modernoj muzici u Srbiji. Lena je u jednoj emisiji komentarisala mlađe kolege i njihove numere i istakla da ima problem sa pojedinim tekstovima. Ona je jasno naglasila da joj se ne dopadaju novi… »
"Sram bi me neviđeni pojeo!" Lena Kovačević bez dlake na jeziku, mlađe kolege ne podržava: ne mogu da shvatim da ne razmeju...…

"Sram bi me neviđeni pojeo!" Lena Kovačević bez dlake na jeziku, mlađe kolege ne podržava: ne mogu da shvatim da ne razmeju...…

Kurir 11.07.2024
Džez pevačica Lena Kovačević važi za jednu od najboljih muzičkih umetnica u Srbiji. Kao vrstan poznavalac muzike, Lena je u jednoj emisiji komentarisala mlađe kolege i njihove numere, koji su daleko od njenog ukusa. Koliko je ova žena meni antipatična ne… »

Vesti dana »

Srbija danas, nizom manifestacija obeležava Dan državnosti

Srbija danas, nizom manifestacija obeležava Dan državnosti

Serbian News Media pre 3 minutajoš 32 povezane
Ministri Vlade Srbije koji jure samo Instagram

Ministri Vlade Srbije koji jure samo Instagram

Vreme pre 29 minutajoš 14 povezanih
Tačno 222 godine od podizanja Prvog srpskog ustanka

Tačno 222 godine od podizanja Prvog srpskog ustanka

Niške vesti pre 49 minutajoš 17 povezanih