Повезане вести
"Срам би ме појео! С**с, риба, дођи мало - то сутра његово дете треба да слуша": Лена Ковачевић о млађим колегама: "Имају…
Блиц 11.07.2024
Џез уметница Лена Ковачевић коментарисала је музику коју данас производе њене млађе колеге и истакла да се не слаже са новим трендовима у којима су текстови песама често прожети псовкама. - Ако у тестовима причају - дрога… »
Дрога, риба... Лена Ковачевић брутално о колегама, њене речи ће одзвањати
Вечерње новости 11.07.2024
НОВИ музички трендови и репертоари младих певача све чешче су на мети критика од стране њихових старијих колега, а сада је свој суд дала и Лена Ковачевић. Фото Ирина Дуплевскаја Како је рекла текстови многих песама јој се ни… »
„Срам би ме појео“: Лена Ковачевић оштро о песмама млађих колега – „Не разумеју да имају одговорност према својој земљи“…
Нова 11.07.2024
Џез певачица Лена Ковачевић поделила је своје мишљење о модерној музици у Србији. Лена је у једној емисији коментарисала млађе колеге и њихове нумере и истакла да има проблем са појединим текстовима. Она је јасно нагласила да… »
"Срам би ме невиђени појео!" Лена Ковачевић без длаке на језику, млађе колеге не подржава: не могу да схватим да не размеју...…
Курир 11.07.2024
Џез певачица Лена Ковачевић важи за једну од најбољих музичких уметница у Србији. Као врстан познавалац музике, Лена је у једној емисији коментарисала млађе колеге и њихове нумере, који су далеко од њеног укуса. Колико је ова… »
Вести дана »
Зеленски: Мали напредак ка миру; Кремљ открива да ли ће се Путин и Трамп састати до краја године
РТС пре 14 минутајош 22 повезане
РХМЗ јавља: Ако сте управо кренули на посао, једна појава прети да вам поквари јутро - отворите четворе очи за воланом!
Блиц пре 1 сатјош 12 повезаних
Вестбрук вратио време и опет побегао Јокићу! Трипл-дабл искусног НБА аса у поразу Кингса!
Курир пре 1 сатјош 13 повезаних