Povezane vesti
Porodila se Džejova ćerka: Marija dobila devojčicu
Telegraf 11.07.2024
Preporučujemo. Ćerka pokojnog pevača Džeja Ramadanovskog, Marija se porodila danas. Naime, Marija se porodila carskim rezom i na svet je donela devojčicu, piše Kurir. Marija se prošle godine udala za svog izabranika Stefana Davidovića. Par je… »
Marija Ramadanovska: Posebna simbolika imena za ćerku!
Svet plus 11.07.2024
Ćerka pokojnog Džeja Ramadanovskog, Marija, porodila se jutros i na svet je donela zdravu devojčicu. Mama i devojčica se odlično osećaju, a Andrijana Tomanić, koja je 20 godina živela sa pokojnim Džejom, otkrila je da su Marija i njen suprug… »
Ime koji nosi jaku simboliku: Evo kako se zove ćerka Marije Ramadanovski: Jedan detalj je posebno znimljiv
Blic 11.07.2024
Ćerka pokojnog pevača Džeja Ramadanovskog, Marija Ramadanovski, porodila s danas i na svet donela devojčicu. Andrijana Tomanić, koja je poslednjih 20 godina provela sa Džejem, otkrila je kako se Marija oseća nakon porođaja. - Presrećna sam. Dobro… »
Marija Ramadanovski nazvala ćerku po skraćenici njenog imena! Beba je rođena na privatnoj klinici, a ovo su detalji sa…
Kurir 11.07.2024
Ćerka pokojnog pevača Džeja Ramadanovskog, Marija Ramadanovski, porodila se danas i na svet donela devojčicu. Andrijana Tomanić, koja je poslednjih 20 godina provela sa Džejem, otkrila je kako se Marija oseća nakon porođaja. - Presrećna sam… »
Evo koje ime je Džejova ćerka odabrala za naslednicu! Oglasila se Andrijana, otkrila detalje: "Presrećna sam"
Telegraf 11.07.2024
Preporučujemo. Ćerka pokojnog pevača Džeja Ramadanovskog, Marija, porodila se danas, 11. jula i na svet donela devojčicu. Ekipa Telegrafa kontaktirala je Andrijanu Tomanić, ženu koja je sa pokojnim Džejom bila 20 godina i koja je do zadnjeg dana… »
Vesti dana »
Maja Gojković: Normalna očekivanja da tužilaštvo podigne optužnice za nesreću u Novom Sadu
Beta pre 1 satjoš 13 povezanih
Izveštaj HRW: Prisilno raseljavanje Palestinaca u Gazi predstavlja ratne zločine
Insajder pre 5 satijoš 26 povezanih
LSV: Uklonite prazničnu dekoraciju, da vam Novosađani ne bi to poskidali
Radio 021 pre 7 satijoš 18 povezanih
Iz pijeteta prema žrtvama tragične nesreće: Novi Sad neće organizovati doček Nove godine, niti Srpske nove godine
Kurir pre 1 satjoš 16 povezanih