Povezane vesti
"Bila sam besna što me je tad pozvao, a SAD taj poziv čuvam u telefonu": Ispovest majke Stefana koji je poginuo u…
Blic 11.07.2024
Tačno dve godine prošlo je od teške saobraćajne nesreće u kojoj su poginuli mladići Stefan Dubajić i Marko Odobašić kod Sombora. Pijani vozač je velikom brzinom naleteo svojim automobilom na dvojicu mladića koji su se vraćali sa manifestacije… »
"Rasporen do pupka, noge smrskane" Strašna ispovest majke Stefana, stradalog u saobraćajki kod Sombora: Pijani vozač išao…
Kurir 11.07.2024
Tačno dve godine prošlo je od teške saobraćajne nesreće u kojoj su poginuli mladići Stefan Dubajić i Marko Odobašić kod Sombora. Pijani vozač, velikom brzinom, naleteo je svojim automobilom da dvojicu mladića koji su se vraćali sa… »
Vesti dana »

Đilas: Podnosimo krivičnu prijavu protiv Vučića i SNS zbog korišćenja zvučnog oružja
Nova pre 3 satajoš 22 povezane

Studenti i prosvetni radnici zajedno protestovali, zvaničnici i dalje o zvučnom topu
Bloomberg Adria pre 36 minutajoš 24 povezane

Žandarm tvrdi za Danas: Više „zvučnih topova“ bilo raspoređeno u subotu na protestu
Danas pre 4 satijoš 12 povezanih

Selektor Srbije utučen posle velike pobede: “Kad sam čuo da je moj saigrač Andrija Delibašić preminuo…”
Telegraf pre 41 minutajoš 43 povezane