Povezane vesti
"Čula sam vrištanje, mislila sam da sanjam": Pevačica se oglasila nakon drame ispred zgrade u kojoj živi: "Sram vas bilo…
Blic 11.07.2024
Pevačica Aleksandra Bursać vidno je uznemirena nakon što su je u ranim jutarnjim časovima probudili vrisci žene koja je opljačkana. Naime, jutros se u Zemunu dogodila pljačka, a Alekandra Bursać otkrila je da ju je vriska žene koja je pokušavala da… »
"Čula sam vrištanje, imaju li oni majke, sestre, žene?!" Aleksandra Bursać objavila uznemirujući snimak na kom se vide…
Kurir 11.07.2024
Juče, 10. jula, javnosti nepoznati muškarci navodno su napali ženu i ukrali joj torbu, a sve se dogodilo nedaleko od doma Aleksandre Bursać. Ona je objavila fotografije napadača i snimak kako beže sa ukradenom torbom. View this post on Instagram A post… »
"Mislila sam da sanjam kad sam čula vrištanje": Pevačica se besna oglasila nakon drame u Beogradu
Telegraf 11.07.2024
Preporučujemo. Pevačica Aleksandra Bursać oglasila se, nakon što se juče, 10. jula, dogodila pljačka usred Zemuna gde živi i objavljena je slika razbojnika. Ova vest o pljačkašima koji otimaju po ulici uznemirila je stanovnike ovog dela prestonice… »
Vesti dana »

Crveni tepih za ruskog lidera: Putin stigao u Kinu, da li dolazi kraj američkoj dominaciji?
Mondo pre 32 minutajoš 14 povezanih

Pad temperature, kiša i grmljavina: Nedelja donosi oblačno i nestabilno vreme
N1 Info pre 52 minutajoš 12 povezanih

Nije mogla da sakrije suze: Eliminisana jedna od najlepših teniserki sveta (foto)
Večernje novosti pre 32 minutajoš 14 povezanih

Horor u Bosni! Mladić (19) ušao u minsko polje da vrati koze! Poginuo na licu mesta! Tragedija u Hodžićima!
Kurir pre 57 minutajoš 9 povezanih

Ministar prosvete „hoće da veruje da su blokade prošlost“: Ne vidi represiju u smenama i otkazima u školama
Nedeljnik pre 2 minutajoš 3 povezane