Povezane vesti
"Čula sam vrištanje, mislila sam da sanjam": Pevačica se oglasila nakon drame ispred zgrade u kojoj živi: "Sram vas bilo…
Blic 11.07.2024
Pevačica Aleksandra Bursać vidno je uznemirena nakon što su je u ranim jutarnjim časovima probudili vrisci žene koja je opljačkana. Naime, jutros se u Zemunu dogodila pljačka, a Alekandra Bursać otkrila je da ju je vriska žene koja je pokušavala da… »
"Čula sam vrištanje, imaju li oni majke, sestre, žene?!" Aleksandra Bursać objavila uznemirujući snimak na kom se vide…
Kurir 11.07.2024
Juče, 10. jula, javnosti nepoznati muškarci navodno su napali ženu i ukrali joj torbu, a sve se dogodilo nedaleko od doma Aleksandre Bursać. Ona je objavila fotografije napadača i snimak kako beže sa ukradenom torbom. View this post on Instagram A post… »
"Mislila sam da sanjam kad sam čula vrištanje": Pevačica se besna oglasila nakon drame u Beogradu
Telegraf 11.07.2024
Preporučujemo. Pevačica Aleksandra Bursać oglasila se, nakon što se juče, 10. jula, dogodila pljačka usred Zemuna gde živi i objavljena je slika razbojnika. Ova vest o pljačkašima koji otimaju po ulici uznemirila je stanovnike ovog dela prestonice… »
Vesti dana »

Pregled tržišta nekretnina u Srbiji: rast prometa i stabilan porast cena stanova u prvom kvartalu 2025.
Naslovi.ai pre 9 minutajoš 26 povezanih

Tužilac Nenadić: Ne komentarišem izjave političara, tužilaštvo postupa po propisima
Beta pre 50 minutajoš 13 povezanih

Tramp najavio posetu Vitkofa Rusiji i moguće sankcije zbog Ukrajine
Naslovi.ai pre 8 satijoš 25 povezanih

Obeležena godišnjica “Oluje”: Parastos u Beogradu i Banjaluci
Serbian News Media pre 6 satijoš 22 povezane