Повезане вести

"Чула сам вриштање, мислила сам да сањам": Певачица се огласила након драме испред зграде у којој живи: "Срам вас било…

"Чула сам вриштање, мислила сам да сањам": Певачица се огласила након драме испред зграде у којој живи: "Срам вас било…

Блиц 11.07.2024
Певачица Александра Бурсаћ видно је узнемирена након што су је у раним јутарњим часовима пробудили врисци жене која је опљачкана. Наиме, јутрос се у Земуну догодила пљачка, а Алекандра Бурсаћ открила је да ју је вриска жене… »
"Чула сам вриштање, имају ли они мајке, сестре, жене?!" Александра Бурсаћ објавила узнемирујући снимак на ком се виде…

"Чула сам вриштање, имају ли они мајке, сестре, жене?!" Александра Бурсаћ објавила узнемирујући снимак на ком се виде…

Курир 11.07.2024
Јуче, 10. јула, јавности непознати мушкарци наводно су напали жену и украли јој торбу, а све се догодило недалеко од дома Александре Бурсаћ. Она је објавила фотографије нападача и снимак како беже са украденом торбом. Виев тхис… »
"Мислила сам да сањам кад сам чула вриштање": Певачица се бесна огласила након драме у Београду

"Мислила сам да сањам кад сам чула вриштање": Певачица се бесна огласила након драме у Београду

Телеграф 11.07.2024
Препоручујемо. Певачица Александра Бурсаћ огласила се, након што се јуче, 10. јула, догодила пљачка усред Земуна где живи и објављена је слика разбојника. Ова вест о пљачкашима који отимају по улици узнемирила је становнике… »

Вести дана »