Povezane vesti
Izrael i Palestinci: „Majkrosoft je uništio moj digitalni život nakon što sam zvao kući u Gazu“
Danas 11.07.2024
Palestincima koji zovu kući u Gazu preko Skajpa uništen je njihov digitalni život, nakon što je Majkrosoft bez upozorenja ugasio njihove mejl naloge. BBC njuz je razgovarao sa 20 Palestinaca koji žive u inostranstvu i tvrde da ih je Majkrosoft… »
Izrael i Palestinci: „Majkrosoft je uništio moj digitalni život nakon što sam zvao kući u Gazu"
Blic 11.07.2024
Palestincima koji zovu kući u Gazu preko Skajpa uništen je njihov digitalni život, nakon što je Majkrosoft bez upozorenja ugasio njihove mejl naloge. BBC njuz je razgovarao sa 20 Palestinaca koji žive u inostranstvu i tvrde da ih je Majkrosoft… »
Izrael i Palestinci: „Majkrosoft je uništio moj digitalni život nakon što sam zvao kući u Gazu"
Radio 021 11.07.2024
BBC njuz je razgovarao sa 20 Palestinaca koji žive u inostranstvu i tvrde da ih je Majkrosoft, vlasnik glasovne i video čet aplikacije, izbacio iz njihovih vlastitih naloga. Anadoly/Getty Images Palestincima koji zovu kući u Gazu preko Skajpa uništen… »
Izrael i Palestinci: "Majkrosoft je uništio moj digitalni život nakon što sam zvao kući u Gazu"
NIN 11.07.2024
Vesti dana »
U bolnicu prebačen bivši direktor Infrastrukture železnice Srbije, uhapšen zbog nesreće u Novom Sadu
Beta pre 1 satjoš 81 povezana
„Dokaz da nema nedodirljivih“: Gradonačelnik Novog Sada o hapšenju Mladena Popovića
Danas pre 40 minutajoš 65 povezanih
Tramp preti povećanjem carina Kini, Meksiku i Kanadi: Šta to znači i kakve su reakcije?
Danas pre 1 satjoš 35 povezanih
Milijaš: Očekuje nas interesantan meč, izvukli smo pouke iz prethodnih utakmica
Politika pre 51 minutajoš 32 povezane
Serija izraelskih vazdušnih napada na Bejrut u senci pregovora o primirju
BBC News pre 45 minutajoš 28 povezanih