Povezane vesti
Izrael i Palestinci: „Majkrosoft je uništio moj digitalni život nakon što sam zvao kući u Gazu“
Danas 11.07.2024
Palestincima koji zovu kući u Gazu preko Skajpa uništen je njihov digitalni život, nakon što je Majkrosoft bez upozorenja ugasio njihove mejl naloge. BBC njuz je razgovarao sa 20 Palestinaca koji žive u inostranstvu i tvrde da ih je Majkrosoft, vlasnik… »
Izrael i Palestinci: „Majkrosoft je uništio moj digitalni život nakon što sam zvao kući u Gazu"
Blic 11.07.2024
Palestincima koji zovu kući u Gazu preko Skajpa uništen je njihov digitalni život, nakon što je Majkrosoft bez upozorenja ugasio njihove mejl naloge. BBC njuz je razgovarao sa 20 Palestinaca koji žive u inostranstvu i tvrde da ih je Majkrosoft, vlasnik… »
Izrael i Palestinci: "Majkrosoft je uništio moj digitalni život nakon što sam zvao kući u Gazu"
NIN 11.07.2024
Izrael i Palestinci: „Majkrosoft je uništio moj digitalni život nakon što sam zvao kući u Gazu"
Radio 021 11.07.2024
BBC njuz je razgovarao sa 20 Palestinaca koji žive u inostranstvu i tvrde da ih je Majkrosoft, vlasnik glasovne i video čet aplikacije, izbacio iz njihovih vlastitih naloga. Anadoly/Getty Images Palestincima koji zovu kući u Gazu preko Skajpa uništen je… »
Vesti dana »
Vučić u Briselu: Verujem da će Srbija imati podršku EU u suočavanju sa izazovima u energetici
Serbian News Media pre 43 minutajoš 1 povezana
Snimak upada Amerikanaca na tanker kod Venecuele: Helikopter nadletao brod, a onda su se komandosi spustili konopcima! (video)
Kurir pre 1 satjoš 1 povezana
Zelenski odbacio aluzije da rat koristi kao izgovor da ostane na vlasti
Danas pre 7 satijoš 1 povezana
Evo ko su škaljarci ranjeni u Nikšiću, hapšeni zbog strahovite tuče: letele čaše, flaše, pa sevnuo i nož
Blic pre 1 satjoš 2 povezane