Povezane vesti
Izrael i Palestinci: „Majkrosoft je uništio moj digitalni život nakon što sam zvao kući u Gazu“
Danas 11.07.2024
Palestincima koji zovu kući u Gazu preko Skajpa uništen je njihov digitalni život, nakon što je Majkrosoft bez upozorenja ugasio njihove mejl naloge. BBC njuz je razgovarao sa 20 Palestinaca koji žive u inostranstvu i tvrde da ih je Majkrosoft, vlasnik… »
Izrael i Palestinci: „Majkrosoft je uništio moj digitalni život nakon što sam zvao kući u Gazu"
Blic 11.07.2024
Palestincima koji zovu kući u Gazu preko Skajpa uništen je njihov digitalni život, nakon što je Majkrosoft bez upozorenja ugasio njihove mejl naloge. BBC njuz je razgovarao sa 20 Palestinaca koji žive u inostranstvu i tvrde da ih je Majkrosoft, vlasnik… »
Izrael i Palestinci: "Majkrosoft je uništio moj digitalni život nakon što sam zvao kući u Gazu"
NIN 11.07.2024
Izrael i Palestinci: „Majkrosoft je uništio moj digitalni život nakon što sam zvao kući u Gazu"
Radio 021 11.07.2024
BBC njuz je razgovarao sa 20 Palestinaca koji žive u inostranstvu i tvrde da ih je Majkrosoft, vlasnik glasovne i video čet aplikacije, izbacio iz njihovih vlastitih naloga. Anadoly/Getty Images Palestincima koji zovu kući u Gazu preko Skajpa uništen je… »
Vesti dana »
Uhapšen muškarac koji je kamionom izazvao tešku saobraćajnu nesreću
Radio sto plus pre 17 minutajoš 31 povezana
Lavrov: ‘Nacionalizacija NIS-a moguća pod određenim uslovima’
Južne vesti pre 22 minutajoš 26 povezanih
Prevrnuo se čamac sa migrantima kod Slavonskog Broda, jedan se utopio
Radio 021 pre 1 satjoš 26 povezanih
Šapić: Nisam razmišljao da podnesem ostavku zbog blokade garaže u Pionirskom parku, nema organizovanog dočeka Nove godine
Nova ekonomija pre 7 minutajoš 18 povezanih