Povezane vesti
Izrael i Palestinci: „Majkrosoft je uništio moj digitalni život nakon što sam zvao kući u Gazu“
Danas 11.07.2024
Palestincima koji zovu kući u Gazu preko Skajpa uništen je njihov digitalni život, nakon što je Majkrosoft bez upozorenja ugasio njihove mejl naloge. BBC njuz je razgovarao sa 20 Palestinaca koji žive u inostranstvu i tvrde da ih je Majkrosoft, vlasnik… »
Izrael i Palestinci: "Majkrosoft je uništio moj digitalni život nakon što sam zvao kući u Gazu"
NIN 11.07.2024
Palestincima koji zovu kući u Gazu preko Skajpa uništen je njihov digitalni život, nakon što je Majkrosoft bez upozorenja ugasio njihove mejl naloge. BBC njuz je razgovarao sa 20 Palestinaca koji žive u inostranstvu i tvrde da ih je Majkrosoft, vlasnik… »
Vesti dana »
(Foto) Ovo je KEKIN čovek zbog čijeg nestanka je uhapšeno 8 osoba Aleksandar poslednji put viđen u restoranu na Senjaku, nađeni tragovi krvi! Otišao na sastanak, pa mu se izgubio trag
Blic pre 43 minutajoš 78 povezanih
(BLOG) Studenti održali proteste u Beogradu i Nišu, odgovornost za incidente pripisali funkcionerima MUP i SNS
N1 Info pre 1 satjoš 76 povezanih
Orlovi srušili Mađarsku u Čairu – Srbija nosi dva gola prednosti u revanš
Glas juga pre 2 satajoš 40 povezanih
Direktor firme „Frigo Paun“ za Insajder: Hepatitis A potvrđen u miksu voća, inspekcijske kontrole u Srbiji već počele
Insajder pre 6 satijoš 27 povezanih
Ukrajina jača svoj sistem za prikupljanje digitalnih dokaza o ruskim zločinima
N1 Info pre 39 minutajoš 42 povezane