Povezane vesti
Izrael i Palestinci: „Majkrosoft je uništio moj digitalni život nakon što sam zvao kući u Gazu“
Danas 11.07.2024
Palestincima koji zovu kući u Gazu preko Skajpa uništen je njihov digitalni život, nakon što je Majkrosoft bez upozorenja ugasio njihove mejl naloge. BBC njuz je razgovarao sa 20 Palestinaca koji žive u inostranstvu i tvrde da ih je Majkrosoft, vlasnik… »
Izrael i Palestinci: "Majkrosoft je uništio moj digitalni život nakon što sam zvao kući u Gazu"
NIN 11.07.2024
Palestincima koji zovu kući u Gazu preko Skajpa uništen je njihov digitalni život, nakon što je Majkrosoft bez upozorenja ugasio njihove mejl naloge. BBC njuz je razgovarao sa 20 Palestinaca koji žive u inostranstvu i tvrde da ih je Majkrosoft, vlasnik… »
Vesti dana »
Ponoš i studenti u klinču oko podrške na izborima Lider pokreta "Srce" odbacio mogućnost povlačenja liste, stigao mu hladan tuš
Blic pre 37 minutajoš 44 povezane
U Srbiji sutra sunčano i toplo: Temperatura do 32 stepena, krajem dana kratkotrajna kiša
Insajder pre 2 satajoš 34 povezane
Haški sud osudio Tačija na 25 godina, a vođama OVK ukupno 81
Naslovi.ai pre 8 minutajoš 261 povezana
Đedović: Snabdevanje naftom stabilno, u toku pripreme za grejnu sezonu uprkos izazovima
RINA pre 57 minutajoš 19 povezanih