Повезане вести
Једно од највећих појачања звезде се не плаши притиска: Од њега ће много тога зависити ове сезоне!
Хот спорт 11.07.2024
Прилично је тактички писмен везиста. Далсио је је врло вероватно једно од највећих појачања које ће Црвена звезда довести овог лета, а везни фудбалер је истакао очекивања од наредне сезоне, врло вероватније оне најзахтевније у… »
Далсио: "Није ми тешко да се прилагодим"
Б92 11.07.2024
Фудбалер Црвене звезде Далсио Гомеш изјавио је да верује у велику подршку навијача на мечу првог кола Суперлиге Србије против Јединства. Далсио је пре месец дана потписао уговор са "црвено-белима". "Утисци су сјајни, боље сам… »
Далсио: Катаи је велики играч, сада га знам
Спортски журнал 11.07.2024
Верујем у велику подршку навијача на отварању првенства. Фудбалер Црвене звезде Далсио Гомеш изјавио је да верује у велику подршку навијача на мечу првог кола Супер лиге против Јединства. Далсио је пре месец дана потписао уговор… »
Далсио: "Једва чекам да играм на Маракани!"
Спортске.нет 11.07.2024
Нови фудбалер Црвене звезде Далсио говорио је за клупски сајт црвено-белих и поделио своје утиске са припрема у Русији. "Утисци су сјајни, боље сам упознао саиграче, поново сам у тиму који предводи тренер Милојевић. Утакмице су… »
"Једва чекам меч на маракани": Звездин новајлија узбуђен због почетка сезоне
Вечерње новости 11.07.2024
ЦРВЕНА звезда је током летњег прелазног рока довела Далсија Гомеша који је већ на припремама у Русији показао да би могао да буде велико појачање. Он је изнео утиске о новом клубу након што је прошао период адаптације. ФОТО: ФК… »
Вести дана »

Избори на Косову се ближе, а Приштина додаје гас: Притисци, инциденти и политички инжењеринг на делу: Курти Србе користи као мету за поткусуривање
Блиц пре 45 минутајош 1 повезана

Сунчана субота пред нама: До 31 степен, али у недељу нагли обрт времена
Ало пре 1 сатјош 5 повезаних

Решена велика дилема: Ево ко има предност у саобраћају: Бицикл, тротинет, аутомобил, и где су међу њима пешаци
Блиц пре 1 сатјош 1 повезана

(Мапе) стиже права јесен, температура пада за 16 степени! Овог датума имаћемо право захлађење, а онда наступа бабље лето
Блиц пре 5 минутајош 1 повезана

Армин Синанчевић остао испао са СП, па поручио: "Да сам ушао у финале, био сам спреман за много више..."
Телеграф пре 1 сатјош 6 повезаних