Повезане вести

Вучић обишао градилиште и раднике ангажоване на изградњи ЕКСПО 2027

Вучић обишао градилиште и раднике ангажоване на изградњи ЕКСПО 2027

Политика 11.07.2024
Председник Србије Александар Вучић обишао је данас локацију градње и раднике који су ангажовани на изградњи комплекса за специјализиовану изложбу ЕКСПО2027 у Сурчину. "Срећан сам што имамо овако вредне људе. Сви ови људи… »
Вучић и Мали на градилишту Експа: Овде ће квадрат бити скупљи него у центру ФОТО/ВИДЕО

Вучић и Мали на градилишту Експа: Овде ће квадрат бити скупљи него у центру ФОТО/ВИДЕО

Б92 11.07.2024
Председник Србије Александар Вучић стигао је изненада на градилише Експа како би обишао раднике који вредно раде по великим врућинама. Са њим је стигао и министар финансија Синиша Мали. Председник Србије Александар Вучић сео је… »
Вучић обишао градилиште и раднике ангажоване на изградњи ЕКСПО2027

Вучић обишао градилиште и раднике ангажоване на изградњи ЕКСПО2027

РТВ 11.07.2024
БЕОГРАД - Председник Србије Александар Вучић обишао је данас градилиште ЕКСПО Центра и Националног стадиона и придружио се радницима на ручку. "Срећан сам што вас све видим и поносан што се, у овако тешким условима, борите и… »
Вучић обишао градилиште и раднике ангажоване на изградњи "Експо 2027"

Вучић обишао градилиште и раднике ангажоване на изградњи "Експо 2027"

РТС 11.07.2024
Председник Србије Александар Вучић обишао је градилиште Експо центра и Националног стадиона и придружио се радницима на ручку. "Срећан сам што имамо овако вредне људе. Сви ови људи знају да, осим што зарађују за живот, за себе… »
Вучић обишао раднике на градилишту ЕКСПО 2027: "Овде ће квадрат бити скупљи него у центру града"

Вучић обишао раднике на градилишту ЕКСПО 2027: "Овде ће квадрат бити скупљи него у центру града"

Блиц 11.07.2024
Председник Србије Александар Вучић стигао је на градилиште "ЕКСПО 2027" како би обишао раднике који вредно раде по великим врућинама. Са њим је стигао и министар финансија Синиша Мали. Председник Србије Александар Вучић сео је… »
Вучић обишао градилиште "Експо 2027": Сви ови људи знају да учествују у нечему што је историјска ствар

Вучић обишао градилиште "Експо 2027": Сви ови људи знају да учествују у нечему што је историјска ствар

Еуроневс 11.07.2024
Председник Србије Александар Вучић стигао је на градилише "Експо 2027" како би обишао раднике који. Са њим је стигао и министар финансија Синиша Мали. Председник Србије Александар Вучић сео је радницима за сто и разговарао са… »
Вучић обишао градилиште ЕКСПО 2027: Срећан сам што имамо овакве људе, њихова деца и унуци ће знати да су правили историју!…

Вучић обишао градилиште ЕКСПО 2027: Срећан сам што имамо овакве људе, њихова деца и унуци ће знати да су правили историју!…

Курир 11.07.2024
Председник Србије Александар Вучић посетио је данас градилиште у Сурчину где ће 2027. године бити комплекс ЕКСПО. Он је сео са радницима за сто и разговарао са њима о напретку радова али и условима за рад. Виев тхис пост он… »

Вести дана »