Povezane vesti
Vučić obišao gradilište i radnike angažovane na izgradnji EKSPO 2027
Politika 11.07.2024
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obišao je danas lokaciju gradnje i radnike koji su angažovani na izgradnji kompleksa za specijaliziovanu izložbu EKSPO2027 u Surčinu. "Srećan sam što imamo ovako vredne ljude. Svi ovi ljudi znaju da, osim što zarađuju… »
Vučić i Mali na gradilištu Ekspa: Ovde će kvadrat biti skuplji nego u centru FOTO/VIDEO
B92 11.07.2024
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić stigao je iznenada na gradiliše Ekspa kako bi obišao radnike koji vredno rade po velikim vrućinama. Sa njim je stigao i ministar finansija Siniša Mali. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić seo je radnicima za sto i… »
Vučić obišao gradilište i radnike angažovane na izgradnji EXPO2027
RTV 11.07.2024
BEOGRAD - Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obišao je danas gradilište EXPO Centra i Nacionalnog stadiona i pridružio se radnicima na ručku. "Srećan sam što vas sve vidim i ponosan što se, u ovako teškim uslovima, borite i marljivo radite. Dolazite iz… »
Vučić obišao gradilište i radnike angažovane na izgradnji "Ekspo 2027"
RTS 11.07.2024
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obišao je gradilište Ekspo centra i Nacionalnog stadiona i pridružio se radnicima na ručku. "Srećan sam što imamo ovako vredne ljude. Svi ovi ljudi znaju da, osim što zarađuju za život, za sebe, svoje porodice… »
Vučić obišao radnike na gradilištu EKSPO 2027: "Ovde će kvadrat biti skuplji nego u centru grada"
Blic 11.07.2024
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić stigao je na gradilište "EKSPO 2027" kako bi obišao radnike koji vredno rade po velikim vrućinama. Sa njim je stigao i ministar finansija Siniša Mali. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić seo je radnicima za sto i… »
Vučić obišao gradilište "Expo 2027": Svi ovi ljudi znaju da učestvuju u nečemu što je istorijska stvar
Euronews 11.07.2024
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić stigao je na gradiliše "Expo 2027" kako bi obišao radnike koji. Sa njim je stigao i ministar finansija Siniša Mali. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić seo je radnicima za sto i razgovarao sa njima o napretku radova ali… »
Vučić obišao gradilište EXPO 2027: Srećan sam što imamo ovakve ljude, njihova deca i unuci će znati da su pravili istoriju!…
Kurir 11.07.2024
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić posetio je danas gradilište u Surčinu gde će 2027. godine biti kompleks EXPO. On je seo sa radnicima za sto i razgovarao sa njima o napretku radova ali i uslovima za rad. View this post on Instagram A post shared by… »
Vesti dana »

"Izdavaćemo hitna upozorenja: Unapred!" RHMZ se ponovo oglasio: Nebo u Beogradu sivo, počela je snažna grmljavina
Blic pre 28 minutajoš 58 povezanih

Turska centralna banka smanjila referentnu kamatnu stopu za 250 baznih
Blic pre 23 minutajoš 24 povezane

Letonija zatvorila vazdušni prostor: Oglasio se ministar odbrane
Večernje novosti pre 1 satjoš 23 povezane