Povezane vesti
Suđenje novinarki „Pištaljke“ u Topoli po tužbi funkcionera SNS Senića zbog gostovanja na N1
Danas 11.07.2024
U Osnovnom sudu u Topoli u ponedeljak, 15. jula, održaće se pripremno ročište u sporu u kojem je novinarku portala „Pištaljka“ Snežanu Đurić, zbog gostovanja u televizijskoj emisiji na N1, tužio Aleksandar Senić, visoki funkcioner Srpske… »
Novinarka Pištaljke na sudu zbog gostovanja na N1, tužio je visoki funkcioner SNS
Novi magazin 11.07.2024
U Osnovnom sudu u Topoli u ponedeljak će se održati pripremno ročište u sporu u kojem je tužena novinarka portala Pištaljka Snežana Đurić zbog gostovanja u televizijskoj emisiji na N1. Novinarku je tužio Aleksandar Senić, visoki funkcioner… »
Novinarka Pištaljke na sudu zbog gostovanja na N1, tužio je visoki funkcioner SNS
N1 Info 11.07.2024
U Osnovnom sudu u Topoli u ponedeljak će se održati pripremno ročište u sporu u kojem je tužena novinarka portala Pištaljka Snežana Đurić zbog gostovanja u televizijskoj emisiji na N1. Novinarku je tužio Aleksandar Senić, visoki funkcioner… »
Vesti dana »

"Ja sam stranac u Srbiji": Voditeljka Daniela Boračeva je preminula, a ovako je pričala o sebi: "Srpski mi nije maternji"
Blic pre 6 satijoš 8 povezanih

Srbiji i Vučiću stižu upozorenja iz EU zbog Parade u Moskvi: Spominju i prekid pregovora o članstvu, a evo šta bi mogla biti realna posledica
Blic pre 25 minutajoš 2 povezane

Vremenska prognoza za 17. april: Jutro sunčano, od sredine dana pljuskovi sa grmljavinom
Mondo pre 1 satjoš 4 povezane