Povezane vesti
Užas! Poginuo mladi fudbaler: Ove godine bio na probi u Partizanu
Večernje novosti 11.07.2024
Mladi fudbaler Farihan Inusah tragično je izgubio život prethodne večeri u saobraćajnoj nesreći, prenose lokalni mediji. Foto: Profimedia Farihan Inusah je u martu bio na probi u Partizanu. Defanzivni vezista reprezentacije Gane došao je 2. marta na… »
Tuga: Poginuo fudbaler koji je nedavno bio na probi u Partizanu!
Hot sport 11.07.2024
Poginuo je u 19. godini Farihan Inusa, mladi fudbaler iz Gane, poginuo je u 19. godini. Inusa, koji je pre nekoliko meseci bio na probi u Partizanu, nastradao je u saobraćajnoj nesreći u svojoj rodnoj Gani, prenosi novinar Ibrahim Sani Dara. Momak… »
Poginuo fudbaler koji je bio na probi u Partizanu
Sportski žurnal 11.07.2024
Njegov duh i strast za igru će duboko nedostajati. Počivaj u miru, Farihan Inusah - objavio je Ibrahim Sani Dara. Farihan Inusah (19), mladić iz Gane koji je nedavno bio na probi u Partizanu, nastradao je u saobraćajnoj nesreći. - Užasnut sam što… »
Užas, poginuo fudbaler (19) koji je bio na probi u Partizanu
Nova 11.07.2024
Mladi fudbaler (19), Farihan Inusah, poginuo je u saobraćajnoj nesreći. Ovaj Ganjanin je pre nekoliko meseci bio na probi u Partizanu. Vezista rođen 2005. godine nije dobio šansu u Humskoj. „Užasnut sam što čujem za preranu smrt Farihana Inusaha… »
Poginuo mladi fudbaler koji je bio na probi u Partizanu
B92 11.07.2024
Mladi fudbaler iz Gane Farihan Inusah poginuo je u saobraćajnoj nesreći, javljaju mediji iz Gane. Inusah je prošle sezone bio na probi u Partizanu, pa zbog toga i neki navijači crno-belih mu odaju poslednju poštu. "Užasnut sam što čujem za preranu… »
Vesti dana »
Razgovor Vučića i Trampa privukao veliku pažnju medija u regionu
Politika pre 42 minutajoš 7 povezanih
Jovanović Ćuta pozvao na protest: Neće biti mira sve dok odgovorni ne odleže zasluženu robiju
Danas pre 4 satijoš 2 povezane
Košarkašice Srbije pobedile Ukrajinu u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo
Danas pre 1 satjoš 1 povezana
Dramatična scena u Bloku 29: Neviđena potera kroz Novi Beograd, desetine policajaca jure za jednim automobilom (video)
Blic pre 26 minutajoš 2 povezane