Povezane vesti

Doktor astrofizike umro na 7 minuta, pa otkrio šta je video „s one strane“

Doktor astrofizike umro na 7 minuta, pa otkrio šta je video „s one strane“

Nova 11.07.2024
"Nema svetlosnih tunela ili srećnih preminulih članova porodice koji me dočekuju", rekao je doktor astrofizike koji tvrdi da je umro na 7 minuta. Muškarac koji je umro na sedam minuta podelio je svoje iskustvo sa ‘one strane’. On je bio doktor… »
Čovek koji je umro na sedam minuta tvrdi da je ovo video "sa druge strane": Prvo su bile lepe, a onda...

Čovek koji je umro na sedam minuta tvrdi da je ovo video "sa druge strane": Prvo su bile lepe, a onda...

Telegraf 11.07.2024
"Nema tunela svetla ili srećnih preminulih članova porodice koji me dočekuju", napisao je čovek. Muškarac koji je umro na sedam minuta podelio je što je video sa ‘druge strane'. Čovek, koji je bio doktor astrofizike više od 40 godina, rekao je… »
Doktor tvrdi da je umro na 7 minuta:"Osećao sam miris gvožda, nema porodice koja vas čeka, nema tunela, samo ovi oblici.."

Doktor tvrdi da je umro na 7 minuta:"Osećao sam miris gvožda, nema porodice koja vas čeka, nema tunela, samo ovi oblici.."

Kurir 11.07.2024
Čovek, koji je bio doktor astrofizike više od 40 godina, rekao je da je primljen u bolnicu u martu zbog nedostatka daha. Nakon što je otkrio da ima krvarenje u plućima, došlo je do srčanog zastoja i izdat je „šifra plava“ – termin koji se… »

Vesti dana »