Повезане вести
Доктор астрофизике умро на 7 минута, па открио шта је видео „с оне стране“
Нова 11.07.2024
"Нема светлосних тунела или срећних преминулих чланова породице који ме дочекују", рекао је доктор астрофизике који тврди да је умро на 7 минута. Мушкарац који је умро на седам минута поделио је своје искуство са ‘оне стране’. Он… »
Човек који је умро на седам минута тврди да је ово видео "са друге стране": Прво су биле лепе, а онда...
Телеграф 11.07.2024
"Нема тунела светла или срећних преминулих чланова породице који ме дочекују", написао је човек. Мушкарац који је умро на седам минута поделио је што је видео са ‘друге стране'. Човек, који је био доктор астрофизике више од 40… »
Доктор тврди да је умро на 7 минута:"Осећао сам мирис гвожда, нема породице која вас чека, нема тунела, само ови облици.."
Курир 11.07.2024
Човек, који је био доктор астрофизике више од 40 година, рекао је да је примљен у болницу у марту због недостатка даха. Након што је открио да има крварење у плуц́има, дошло је до срчаног застоја и издат је „шифра плава“ –… »
Вести дана »

Наталитет и морталитет у паду у односу на првих осам месеци прошле године
Спутник пре 36 минутајош 36 повезаних

Саркози проглашен кривим у случају либијског финансирања изборне кампање 2007; Саркози: Невин сам
РТВ пре 1 сатјош 48 повезаних

Мања група студената покушала да блокира улазак запослених у Ректорат Универзитета у Крагујевцу
иКрагујевац пре 4 сатијош 25 повезаних

Шкеро: Вучић изводи државни удар, мења министре као играчке, понижава премијера
Данас пре 7 сатијош 8 повезаних

Дронови затворили аеродроме у Данској, министар одбране описао инцидент као хибридни напад, Русија негира умешаност
Наслови.аи пре 1 сатјош 43 повезане