Povezane vesti
FOTO, VIDEO: Kako je izgledao skup na kom su se sukobili ekstremni desničari i antifašisti
Radio 021 11.07.2024
Na današnjem skupu koji su ekstremni desničari organizovali povodom godišnjice "oslobođenja" Srebrenice, a na kom su se aktivisti i građani usprotivili došlo je do nekoliko sukoba. Bilo je koškanja u više navrata, a letele su flaše iz obe grupe… »
Izbio fizički sukob na skupu "oslobođenja" Srebrenice
Moj Novi Sad 11.07.2024
Na skupu koji su organizovali desničari kao "komemoracija oslobođenja grada Srebrenice" došlo je do sukoba sa građanima koji su došli da iskažu protivljenje skupu. U više navrata došlo je do sukoba između organizatora skupa koji obeležava… »
Vesti dana »
VIDEO: Fizički sukob poslanika Skupštine Srbije i veliki transparent sa "krvavom" šakom
Radio 021 pre 30 minutajoš 96 povezanih
"Avioni će eksplodirati tokom leta": Isplivale šokantne informacije o padu letelice u Litvaniji, iza svega stoji Putin?!
Blic pre 2 satajoš 26 povezanih
Ubio devetoro dece, a SAD tvrdi da želi da više nije živ: Sramne reči masovnog ubice, na poslednjem suđenju pred presudu sa ocem pravio drame!
Blic pre 13 minutajoš 22 povezane
Ilija Kostić pred tužiocem opisao kako su ga tukli u policijskoj stanici: „Rekao mi je da ustanem, pa me je kolenom udario u testise“
Danas pre 2 satajoš 18 povezanih
Rumunija: Tvrdi desničar i liderka desnog centra u drugom krugu predsedničkih izbora
Glas Amerike pre 3 satajoš 19 povezanih