Повезане вести
Галант: Држава да испита и мене и Нетанијахуа у вези са пропустима код напада Хамаса
Политика 11.07.2024
ТЕЛ АВИВ – Израелски министар одбране Јоав Галант позвао је данас на формирање државне комисије која би истражила напад који је извео Хамас 7. октобра на територији Израела и неуспех изралеске владе да то спречи, а која би… »
Израелски министар: "Држава да испита и мене и Нетањахуа у вези са пропустом код напада Хамаса"
Блиц 11.07.2024
Израелски министар одбране Јоав Галант позвао је данас на формирање државне комисије која би истражила напад који је извео Хамас 7. октобра на територији Израела и неуспех изралеске владе да то спречи, а која би укључила и… »
"Истражите и мене и Нетањахуа": Израелски министар шокирао
Б92 11.07.2024
Израелски министар обране Јоав Галант позвао је данас на покретање државне истраге о пропустима у вези с нападом Хамаса 7. октобра, рекавши да треба истражити и њега самог и његовог шефа, премијера Бењамина Нетањахуа… »
Израелски министар одбране тражи истрагу Нетаниахуа због напада 7. октобра
Ал Јазеера 11.07.2024
Нетаниаху је одбацио раније позиве да се покрене државна истрага о нападу Хамаса 7. октобра, у којем се Израел нашао неспреман и након којег је почео рат у Гази. Израелски министар одбране Иоав Галлант позвао је на покретање… »
Нетаниахуа треба истражити због напада 7. октобра, рекао министар одбране Израела
Слободна Европа 11.07.2024
Министар одбране Израела Иоав Галлант је позвао у четвртак на покретање државне истраге о пропустима у вези са нападом Хамаса 7. октобра прошле године, рекавши да треба истражити и њега самог те његова шефа, премијера… »
Вести дана »
ВИДЕО: Тужилаштво у Мионици покренуло поступак због напада на посматраче Црте
Радио 021 пре 17 минутајош 111 повезана
Временска прогноза за Србију: Умерено облачно са падавинама и упозорењем на поледицу
Наслови.аи пре 2 сатајош 30 повезаних
Вучић: Сутра ћемо имати важан састанак о НИС-у, рафинерија престаје да ради у уторак
РТС пре 1 сатјош 21 повезана
Избори у Неготину, Мионици и Сечњу: Висока излазност, пријављене бројне неправилности
BBC News пре 3 сатајош 24 повезане