Povezane vesti
Jovana Jeremić trudna sa Draganom Stankovićem? Voditeljka iznenadila lepim vestima, osmehom sve rekla
Telegraf 11.07.2024
Preporučujemo. Voditeljka jutarnjeg programa na Pink televiziji, Jovana Jeremić, uživa u strastvenoj ljubavnoj vezi sa privrednikom Draganom Stankovićem, vlasnikom lanca pekara. Jovana je sada sve iznenadila time da će ona i Dragan možda dobiti… »
Jovana Jeremić nakon vesti o trudnoći odlučila kako će joj se zvati sin: Shvatila sam da u životu ništa nije slučajno
Kurir 11.07.2024
Voditeljka Jovana Jeremić našla je svoju sreću pored preduzetnika Dragana Stankovića koji ima lanac pekara u svom vlasništvu. Gostujući u jednom podkastu, Jovana Jeremić nagovestila je da je trudna. Voditeljka je ipak ostala misteriozna, ostavila… »
Jovana Jeremić progovorila o trudnoći, pa otkrila kako će joj se zvati sin: "Sanjala sam ga nekoliko puta..."
Telegraf 11.07.2024
Preporučujemo. Voditeljka Jovana Jeremić nikada nije krila da planira da ima decu sa 14 godina starijim partnerom Draganom Stankovićem sa kojim je u srećnoj vezi. Jovana je sada nagovestila je da je trudna, ali je ipak ostala misteriozna, te sudeći… »
Jovana Jeremić trudna? Voditeljka podelila prelepe vesti sa čitavom nacijom
Kurir 11.07.2024
Voditeljka Jovana Jeremić već nekoliko meseci uživa u ljubavi da biznismenom Draganom Stankovićem. Naime, Jovana je sada iznenadila sve lepim vestima, a ona i Dragan će možda dobiti dete. Gostujući u jednom podkastu, Jovana Jeremić nagovestila je… »
Vesti dana »
Paunović: Slučaj nesreće u Novom Sadu trebalo bi da preuzme Tužilaštvo za organizovani kriminal
Novi magazin pre 2 satajoš 9 povezanih
Hjuman Rajts Voč optužio Izrael za ratne zločine zbog raseljavanja Gaze
RTV pre 1 satjoš 21 povezana
Drama u sudnici: Majka prekinuta, burno reagovala; "Vi to meni pretite"; Masovni ubica se izvinio FOTO/VIDEO
B92 pre 17 minutajoš 17 povezanih