Повезане вести

Јована Јеремић трудна са Драганом Станковићем? Водитељка изненадила лепим вестима, осмехом све рекла

Јована Јеремић трудна са Драганом Станковићем? Водитељка изненадила лепим вестима, осмехом све рекла

Телеграф 11.07.2024
Препоручујемо. Водитељка јутарњег програма на Пинк телевизији, Јована Јеремић, ужива у страственој љубавној вези са привредником Драганом Станковићем, власником ланца пекара. Јована је сада све изненадила тиме да ће она и… »
Јована Јеремић након вести о трудноћи одлучила како ће јој се звати син: Схватила сам да у животу ништа није случајно

Јована Јеремић након вести о трудноћи одлучила како ће јој се звати син: Схватила сам да у животу ништа није случајно

Курир 11.07.2024
Водитељка Јована Јеремић нашла је своју срећу поред предузетника Драгана Станковића који има ланац пекара у свом власништву. Гостујући у једном подкасту, Јована Јеремић наговестила је да је трудна. Водитељка је ипак остала… »
Јована Јеремић проговорила о трудноћи, па открила како ће јој се звати син: "Сањала сам га неколико пута..."

Јована Јеремић проговорила о трудноћи, па открила како ће јој се звати син: "Сањала сам га неколико пута..."

Телеграф 11.07.2024
Препоручујемо. Водитељка Јована Јеремић никада није крила да планира да има децу са 14 година старијим партнером Драганом Станковићем са којим је у срећној вези. Јована је сада наговестила је да је трудна, али је ипак остала… »
Јована Јеремић трудна? Водитељка поделила прелепе вести са читавом нацијом

Јована Јеремић трудна? Водитељка поделила прелепе вести са читавом нацијом

Курир 11.07.2024
Водитељка Јована Јеремић већ неколико месеци ужива у љубави да бизнисменом Драганом Станковићем. Наиме, Јована је сада изненадила све лепим вестима, а она и Драган ће можда добити дете. Гостујући у једном подкасту, Јована… »

Вести дана »