Povezane vesti
Zabranjeno mu da napušta stan Saša Čađenović pušten iz pritvora
Kurir 11.07.2024
Bivši specijalni tužilac Saša Čađenović je na slobodi, nakon što mu je ukinut je pritvor, potvrdio je Portalu RTCG njegov branilac advokat Vaso Bečanović. Viši sud u Podgorici prihvatio je predlog odbrane i Čađenovića pustio da se brani sa… »
Ukinut pritvor bivšem crnogorskom specijalnom tužiocu Saši Čađenoviću
Insajder 11.07.2024
Bivšem specijalnom tužiocu u Crnoj Gori Saši Čađenoviću, ukinut je pritvor, potvrdio je "Vijestima" njegov branilac advokat Vaso Bečanović. Početak suđenja je zakazan za 16. jul. Čađenović je uhapšen u decembru 2022. godine zbog sumnje da je… »
Vesti dana »
"Pobunjeni univerzitet": Održan protest ispred Filozofskog fakulteta u Beogradu; Umetnici blokirali Ministarstvo kulture
Insajder pre 20 minutajoš 40 povezanih
Tužilaštvo počelo da proverava elemente korupcije u rekonstrukciji Železničke stanice
Moj Novi Sad pre 2 satajoš 7 povezanih
Katarina Petrović: Moja poruka studentima je da ne odustaju, i mi zaposleni u MUP treba da ih podržimo
N1 Info pre 6 satijoš 5 povezanih
Čačanski vrtići danas obustavili rad u znak solidarnosti sa studentima i građanima
N1 Info pre 1 satjoš 24 povezane
Tramp se danas sastaje sa liderima Kanade i Meksika! I dalje tera po svome, nepokolebljivo brani svoju odluku o podizanju carina!
Kurir pre 37 minutajoš 17 povezanih