Повезане вести

Хит сцена на самиту НАТО: Погледајте реакцију Зеленског кад га је Бајден најавио као Путина светски лидери у шоку (видео)

Хит сцена на самиту НАТО: Погледајте реакцију Зеленског кад га је Бајден најавио као Путина светски лидери у шоку (видео)

Курир 12.07.2024
Амерички председник Џо Бајден направио је невиђен гаф кад је украјинског председника Володимира Зеленског најавио као руског лидера Владимира Путина! - Сада желим да предам реч председнику Украјине, који има храбрости колико и… »
"Даме И господо, председник Путин" Шок на самиту НАТО: Бајден Зеленског најавио именом председника Русије (видео)

"Даме И господо, председник Путин" Шок на самиту НАТО: Бајден Зеленског најавио именом председника Русије (видео)

Курир 12.07.2024
Амерички председник Џо Бајден у четвртак је погрешно назвао украјинског председника Володимира Зеленског "председником Путином" пре него што се исправио на самиту НАТО-а у Вашингтону. - А сада желим да предам реч председнику… »
Шолц гледа и не верује: Реакција светских лидера кад је Бајден најавио Зеленског као Путина шири се брзином светлости на…

Шолц гледа и не верује: Реакција светских лидера кад је Бајден најавио Зеленског као Путина шири се брзином светлости на…

Курир 12.07.2024
Свет не престаје да бруји о гафовима америчког председника Џоа Бајдена док се снимци реакције присутних светских лидера шире брзином светлости на друштвеним мрежама! Бајден је у четвртак на самиту НАТО, подсетимо, пред 23… »
Конференција Џоа Бајдена: Једном сам победио Доналда Трампа и поново ћу

Конференција Џоа Бајдена: Једном сам победио Доналда Трампа и поново ћу

Глас Америке 12.07.2024
Вашингтон — “Најквалификованији сам да будем председник, једном сам победио Доналда Трампа и поново ћу”, поручио је актуелни амерички председник Џо Бајден током конференције за медије – догађаја под будним оком јавности услед… »
‘Орбан је лидер ЕУ-а тек 12 дана и већ је изазвао велику штету’

‘Орбан је лидер ЕУ-а тек 12 дана и већ је изазвао велику штету’

Ал Јазеера 12.07.2024
Након Пекинга и Москве, премијер Мађарске која предсједава Унијом отишао је на Флориду на сусрет са Доналдом Трумпом што је изазвало бијес у ЕУ-у. Лидери Европске уније изразили су незадовољство потезима мађарског премијера… »
Лидери ЕУ незадовољни због Орбанових дипломатских посета

Бета 12.07.2024
Лидери Европске уније изразили су незадовољство потезима мађарског премијера Виктора Орбана који се данас на Флориди састао са бившим председником САД Доналдом Трампом. Мађарски премијер Виктор Орбан већ је нанео велику штету… »

Радио сто плус 12.07.2024
Мађарски премијер Виктор Орбан већ је нанео велику штету током првих 12 дана ротирајућег председавања своје земље ЕУ, саопштило је немачко Министарство спољних послова. “Морамо да видимо како ће се наставити председавање… »
ЕУ одговорила љутњом на Орбанове 'лажне мировне мисије'

ЕУ одговорила љутњом на Орбанове 'лажне мировне мисије'

Нови магазин 12.07.2024
Лидери Европске уније изразили су незадовољство потезима мађарског премијера Виктора Орбана који се данас на Флориди састао са бившим председником САД Доналдом Трампом. Мађарски премијер Виктор Орбан већ је нанео велику штету… »
ЕУ одговорила љутњом на Орбанове „лажне мировне мисије“

ЕУ одговорила љутњом на Орбанове „лажне мировне мисије“

Н1 Инфо 12.07.2024
Лидери Европске уније изразили су незадовољство потезима мађарског премијера Виктора Орбана који се на Флориди састао са бившим председником САД Доналдом Трампом. Мађарски премијер Виктор Орбан већ је нанео велику штету током… »
ЕУ одговорила љутњом на Орбанове ‘лажне мировне мисије’

ЕУ одговорила љутњом на Орбанове ‘лажне мировне мисије’

Данас 12.07.2024
Лидери ЕУ незадовољни Орбановом турнејом: Нанео велику штету током првих 12 дана председавања

Лидери ЕУ незадовољни Орбановом турнејом: Нанео велику штету током првих 12 дана председавања

Инсајдер 12.07.2024
Володимир Зеленски у шоку ВИДЕО

Володимир Зеленски у шоку ВИДЕО

Б92 12.07.2024
Амерички председник Џозеф Бајден направио је невиђен гаф кад је украјинског председника Володимира Зеленског најавио као руског председника Владимира Путина. Реакција председника Украјине већ је постала вирална. "Желим да предам… »
Орбан са Трампом о Украјини: “Он ће решити проблем”

Орбан са Трампом о Украјини: “Он ће решити проблем”

Вести онлине 12.07.2024
Мађарски премијер Виктор Орбан састао се на Флориди са бившим председником САД Доналдом Трампом, након самита НАТО у Вашингтону и претходних посета Кијеву, Москви и Пекингу. “Разговарали смо о начинима за постизање мира у… »
Бајден почео конференцију лапсусом, па поручио: Победио сам Трампа једном, победићу га опет

Бајден почео конференцију лапсусом, па поручио: Победио сам Трампа једном, победићу га опет

РТС 12.07.2024
Председник САД Џозеф Бајден је на маргинама самита НАТО-а одржао самосталну конференцију на којој је поручио да је већ једном победио Доналда Трампа и да ће то учинити опет. Тврди и да су му светски лидери рекли: Не можеш… »
ВИДЕО „Потпредседница Трамп!“: Камере забележиле тренутак кад је Бајден помешао Камалу са својим главним политичким противником…

ВИДЕО „Потпредседница Трамп!“: Камере забележиле тренутак кад је Бајден помешао Камалу са својим главним политичким противником…

Нова 12.07.2024
Амерички председник Џозеф Бајден је грешком назвао потпредседницу Камалу Харис "потпредседницом Трамп" неколико минута након што је почела конференција за медије након НАТО самита у Вашингтону. Усред позива демократа, донатора и… »
„За Путина и Сија сам спреман и сада и за 3 године“ Бајден упркос гафовима не одустаје од кандидатуре: „Једном сам победио…

„За Путина и Сија сам спреман и сада и за 3 године“ Бајден упркос гафовима не одустаје од кандидатуре: „Једном сам победио…

Нова 12.07.2024
Амерички председник Џозеф Бајден изјавио је да је најквалификованији да буде председник, да је једном победио кандидата републиканаца Доналда Трампа и да ће га поново победити. Бајден је током конференције за медије у… »
Овај снимак сада гледа цео свет: Погледајте реакцију Зеленског када га је Бајден представио као „председника Путина“

Овај снимак сада гледа цео свет: Погледајте реакцију Зеленског када га је Бајден представио као „председника Путина“

Нова 12.07.2024
Реакција украјинског председника Владимира Зеленског када га је председник Америке Џозеф Бајден на НАТО самиту у Вашингтону представио као "председника Путина" постала је вирална. „А сада желим да представим председника… »
Бајден ниже скандале на самиту НАТО: Најавио Зеленског: "Даме и господо, председник Путин", а Камалу Харис назвао…

Бајден ниже скандале на самиту НАТО: Најавио Зеленског: "Даме и господо, председник Путин", а Камалу Харис назвао…

Блиц 12.07.2024
Амерички председник Џозеф Бајден направио је нови лапсус - представио је украјинског председника Володимира Зеленског као "председника Путина". Бајден је направио грешку током последњег данас самита НАТО-а у Вашингтону, само… »
Фотографија после Бајденовог говора пуног гафова доказ да ситуација измиче контроли: Погледајте ко је ушао у лимузину за њим

Фотографија после Бајденовог говора пуног гафова доказ да ситуација измиче контроли: Погледајте ко је ушао у лимузину за њим

Блиц 12.07.2024
На НАТО самиту који је јуче завршен у Вашингтону, донесене су бројне важне одлуке везане за рат у Украјини. Украјинцима је обећана даља подршка у одбрани против руске агресије, али фокус са важних тема, светски медији су ставили… »
Проклизавање на "бити или не бити" догађају: Бајден на НАТО самиту Зеленског назвао Путином, а Камалу Харис Трампом

Проклизавање на "бити или не бити" догађају: Бајден на НАТО самиту Зеленског назвао Путином, а Камалу Харис Трампом

НИН 12.07.2024
Амерички председник Џо Бајден направио је нове лапсусе у јавним обраћањима - представио је украјинског председника Володимира Зеленског као "председника (Владимира) Путина", а своју потпредседницу Камалу Харис назвао је… »
Потпуни хит на мрежама: Зеленски и Бајденов тим не верују шта чују на самиту НАТО /видео/

Потпуни хит на мрежама: Зеленски и Бајденов тим не верују шта чују на самиту НАТО /видео/

Спутник 12.07.2024
Владимир Зеленски и тим америчког председника Џозефа Бајдена нису могли да прикрију шок, кад су чули Бајденову најаву на Самиту НАТО-а, да ц́е се присутнима обратити храбри и одлучан председник Украјине, Владимир Путин. „Сада… »
Биденови лапсуси: Зеленског представио као Путина, а Камалу Харрис назвао Трумпом

Биденови лапсуси: Зеленског представио као Путина, а Камалу Харрис назвао Трумпом

Ал Јазеера 12.07.2024
Нови лапсуси 81-годишњег америчког предсједника додатно ће подстаћи забринутост због његове менталне способности и вјероватно додатно угрозити његову предсједничку кампању. Амерички предсједник Јосепх Биден направио је нове… »
Бајден: Једном сам победио Трампа и поново ћу

Бајден: Једном сам победио Трампа и поново ћу

Политика 12.07.2024
Амерички председник Џозеф Бајден изјавио је да је најквалификованији да буде председник, да је једном победио кандидата републиканаца Доналда Трампа и да ће га поново победити. Бајден је током конференције за медије у… »
Бајденови нови лапсуси: Зеленског назвао Путином, Камалу Харис Трампом

Политика 12.07.2024
ВАШИНГТОН – Амерички председник Џозеф Бајден направио је нове лапсусе у јавним обраћањима - представио је украјинског председника Володимира Зеленског као "председника Путина", а своју потпредседницу Камалу Харис назвао је… »
(ВИДЕО) Нови Бајденови „лапсуси“: Зеленског представио као „председник Путин“, а за Камалу Харис рекао „потпредседница Трамп“…

(ВИДЕО) Нови Бајденови „лапсуси“: Зеленског представио као „председник Путин“, а за Камалу Харис рекао „потпредседница Трамп“…

Данас 12.07.2024
Председник САД Џо Бајден поново је имао „гаф“, када је током самита НАТО у четвртак председника Украјине Володимира Зеленског представио као „председника Путина“. „А сада желим да дам реч председнику Украјине, који има храбрости… »
Зеленски остао у шоку након Бајденове изјаве (ВИДЕО)

Зеленски остао у шоку након Бајденове изјаве (ВИДЕО)

Вести онлине 12.07.2024
Амерички председник Џозеф Бајден направио је невиђен гаф кад је украјинског председника Владимира Зеленског најавио као руског председника Путина. Реакција Зеленског већ је постала вирална. “Желим да дам реч председнику… »
Букти на друштвеним мрежама: Трамп једва дочекао, Бајден није остао имун

Букти на друштвеним мрежама: Трамп једва дочекао, Бајден није остао имун

Б92 12.07.2024
Амерички председнички кандидат Доналд Трамп једва је дочекао крај завршне конференције за новинаре самита НАТО, како би се огласио на друштвеним мрежама. Након новог "фијаска" Џоа Бајдена, који је направио више гафова на… »

Нова 12.07.2024
Амерички председник Џозеф Бајден направио је нове лапсусе у јавним обраћањима - представио је украјинског председника Володимира Зеленског као "председника Путина", а своју потпредседницу Камалу Харис назвао је "Трампом"… »
Бајден на самиту НАТО Зеленског представио као – Владимира Путина (ВИДЕО)

Бајден на самиту НАТО Зеленског представио као – Владимира Путина (ВИДЕО)

Н1 Инфо 12.07.2024
Амерички председник Џозеф Бајден, током обраћања на самиту НАТО у Вашингтону, представио је украјинског председника Володимира Зеленског као Владимира Путина. „Даме и господо, председник Путин“, казао је Бајден. Међутим, брзо… »
Бајденова шок најава запалила мреже: Овако је Зеленски реаговао када га је председник САД представио као Путина: Укопао се у…

Бајденова шок најава запалила мреже: Овако је Зеленски реаговао када га је председник САД представио као Путина: Укопао се у…

Блиц 12.07.2024
Амерички председник Џо Бајден направио је невиђен гаф на самиту НАТО кад је украјинског председника Володимира Зеленског најавио као руског лидера Владимира Путина! - Сада желим да предам реч председнику Украјине, који има… »
Бајден: Једном сам победио Трампа и поново ћу победити

Н1 Инфо 12.07.2024
Председник САД Џозеф Бајден изјавио је да је "најквалификованији да буде председник, да је једном победио Доналда Трампа и да ће поново победити". Бајден је то изјавио на конференцији за новинаре која је била под будним оком… »
Амрика у проблему: Бајден у сред Вашингтона Путина назвао председником Украјине (видео)

Амрика у проблему: Бајден у сред Вашингтона Путина назвао председником Украјине (видео)

Правда 12.07.2024
Амерички председник Џозеф Бајден поново је шокирао јавност – он је на самиту НАТО у Вашингтону, представљајући председника Украјине, уместо Владимира Зеленског рекао да ће се обратити „председник Путин“. „Сада желим да дам реч… »
"Побринућу се да украјина не падне": Кључни моменти Бајденовог великог говора: "Урадио сам три неуролошка теста, једном сам…

"Побринућу се да украјина не падне": Кључни моменти Бајденовог великог говора: "Урадио сам три неуролошка теста, једном сам…

Блиц 12.07.2024
Џо Бајден, председник Америке говорио је на конференцији за медије поводом годишњице НАТО алијансе која је под будним оком целог света, због дешавања у Украјини и Гази, али и предстојећим изборима у САД, услед сумњи у његове… »

Инсајдер 12.07.2024
Амерички председник Џозеф Бајден изјавио је да је "најквалификованији да буде председник, да је једном победио Доналда Трампа и да ће поново победити". Бајден је то изјавио на конференцији за новинаре која је догађаја која је… »

НИН 12.07.2024
Амерички председник Џо Бајден изјавио је да је "најквалификованији да буде председник, да је једном победио Доналда Трампа и да ће поново победити". Бајден је то изјавио на конференцији за новинаре која је догађаја која је била… »
Бајденов фијаско: Скандал над скандалима

Бајденов фијаско: Скандал над скандалима

Б92 12.07.2024
Амерички председник Џозеф Бајден направио је нове лапсусе у јавним обраћањима - представио је украјинског председника Володимира Зеленског као "председника Путина", а своју потпредседницу Камалу Харис назвао је "Трампом"… »
Бајден на самиту НАТО Зеленског представио као – Владимира Путина

Бајден на самиту НАТО Зеленског представио као – Владимира Путина

Нови магазин 12.07.2024
Амерички председник Џозеф Бајден, током обраћања на самиту НАТО у Вашингтону, представио је украјинског председника Володимира Зеленског као Владимира Путина. „Даме и господо, председник Путин“, казао је Бајден. Међутим, брзо… »
Бајден наставио да ниже грешке: Зеленског назвао Путином, Камалу Харис - Трампом

Бајден наставио да ниже грешке: Зеленског назвао Путином, Камалу Харис - Трампом

Еуроневс 12.07.2024
Амерички председник Џо Бајден направио је нове лапсусе у јавним обраћањима - представио је украјинског председника Володимира Зеленског као "председника Путина", а своју потпредседницу Камалу Харис назвао је "Трампом". Бајден… »
Бајденови нови лапсуси Зеленског назвао Путином, Камалу Харис Трампом

Бајденови нови лапсуси Зеленског назвао Путином, Камалу Харис Трампом

Дневник 12.07.2024
ВАШИНГТОН: Амерички председник Џозеф Бајден направио је нове лапсусе у јавним обраћањима - представио је украјинског председника Володимира Зеленског као "председника Путина", а своју потпредседницу Камалу Харис назвао је… »
"Сјајан посао, Џо" Бајден направио фијаско, мешао људе и државе, а Трамп није пропустио прилику да га жестоко испрозива…

"Сјајан посао, Џо" Бајден направио фијаско, мешао људе и државе, а Трамп није пропустио прилику да га жестоко испрозива…

Курир 12.07.2024
Амерички председник Џо Бајден направио је велики гаф кад је помешао потпредседницу Камалу Харис и свог претходника Доналда Трампа на помно праћеној конференцији за новинаре на самиту НАТО! Бајден је направио гаф убрзо након што… »

РТВ 12.07.2024
ВАШИНГТОН - Амерички председник Џозеф Бајден направио је нове лапсусе у јавним обраћањима - представио је украјинског председника Володимира Зеленског као "председника Путина", а своју потпредседницу Камалу Харис назвао је… »
Бајден после нових лапсуса одржао "кључну" конференцију: Једном сам победио Трампа и поново ћу

Бајден после нових лапсуса одржао "кључну" конференцију: Једном сам победио Трампа и поново ћу

Еуроневс 12.07.2024
"Сјајан посао, Џо": Бајден направио нове гафове на самиту НАТО, мешао људе и државе: Трамп га жестоко испрозивао (видео)

"Сјајан посао, Џо": Бајден направио нове гафове на самиту НАТО, мешао људе и државе: Трамп га жестоко испрозивао (видео)

Блиц 12.07.2024
Амерички председник Џо Бајден направио је велики гаф кад је помешао потпредседницу Камалу Харис и свог претходника Доналда Трампа на помно праћеној конференцији за новинаре на самиту НАТО! Бајден је направио гаф убрзо након што… »
"Даме и господо, председник Путин": Бајден овако представио Зеленског, направио још један гаф

"Даме и господо, председник Путин": Бајден овако представио Зеленског, направио још један гаф

Телеграф 12.07.2024
Бајден је направио грешку током последњег дана самита НАТО-а у Вашингтону, само сат времена пре своје прес конференције која је названа "бити или не бити" за његову кампању. Амерички председник Џозеф Бајден направио је нове… »

Вести дана »