Povezane vesti
"Mi smo kao vreme" Sava Radović prvi put o Irini Vukotić posle 15 godina: Bivši muž otkrio detalje odnosa sa voditeljkom
Kurir 12.07.2024
Sava Radović o svojoj bivšoj ženi i poznatoj voditeljku Irini Vukotić prvi put je progovorio javno. Naime, Sava Radović bio je učesnik prvog rijaliti programa na našim prostorima 2006. godine, "Veliki brat", kada je upoznao svog današnjeg kuma… »
"Mi smo kao vreme": Sava Radović prvi put o Irini Vukotić posle 15 godina: Bivši muž otkrio detalje odnosa sa voditeljkom -…
Blic 11.07.2024
Sava Radović o svojoj bivšoj ženi i poznatoj voditeljku Irini Vukotić prvi put je progovorio javno. Naime, Sava Radović bio je učesnik prvog rijaliti programa na našim prostorima 2006. godine, "Veliki brat", kada je upoznao svog današnjeg kuma… »
Vesti dana »

Dačić: Policija koristi samo zvučna sredstva za upozorenje, ne i zvučni top
Beta pre 1 satjoš 32 povezane

Tepić tvrdi da Srbija ima LRAD uređaje, Dačić da se ne koriste kao 'zvučni topovi'
Slobodna Evropa pre 1 satjoš 21 povezana

Prosvetari, studenti i deo radnika RTS-a protestovali ispred zgrade Javnog servisa, širom Srbije tišina i odavanje pošte za stradale u padu nadstrešnice
RTV pre 3 minutajoš 22 povezane

Danas: Žandarm tvrdi da je više zvučnih topova bilo raspoređeno u subotu na protestu u Beogradu
Beta pre 4 satijoš 12 povezanih

Ilić u suzama zbog smrti Delibašića: "Od njega sam se oprostio pre 20-tak dana"
B92 pre 51 minutajoš 42 povezane