Повезане вести
Ердоган упозорио на опасност „директног сукоба“ НАТО и Русије и апеловао на дипломатско решење
Н1 Инфо 12.07.2024
Турски председник Реџеп Тајип Ердоган, који је упозорио на "директан сукоб" НАТО и Русије, изјавио је поводом конфликта у Украјини да би дипломатија требало да буде опција на столу. „Искрено сам рекао да Алијанси никада не би… »
Ердоган упозорава на опасност „директног сукоба“ НАТО-а и Русије
Данас 12.07.2024
Турски председник Реџеп Тајип Ердоган, који је упозорио на „директан сукоб“ НАТО и Русије, изјавио је поводом конфликта у Украјини да би дипломатија требало да буде опција на столу. „Искрено сам рекао да Алијанси никада не би… »
Ердоган упозорио на опасност 'директног сукоба' НАТО и Русије
НИН 12.07.2024
Турски председник Реџеп Тајип Ердоган, који је упозорио на "директан сукоб" НАТО и Русије, изјавио је поводом конфликта у Украјини да би дипломатија требало да буде опција на столу. "Искрено сам рекао да Алијанси никада не би… »
Вести дана »
Припадници Сектора за ванредне ситуације обавили 68 интервенција због снега, евакуисали 30 особа
Бета пре 9 минутајош 96 повезаних
Масовни антивладини протести широм Ирана, Трамп понавља претње властима у Техерану
BBC News пре 29 минутајош 14 повезаних
Нове цене горива у Србији: Дизел и бензин појефтинили за два динара до 16. јануара
Наслови.аи пре 35 минутајош 33 повезане