Повезане вести
Ердоган упозорио на опасност „директног сукоба“ НАТО и Русије и апеловао на дипломатско решење
Н1 Инфо 12.07.2024
Турски председник Реџеп Тајип Ердоган, који је упозорио на "директан сукоб" НАТО и Русије, изјавио је поводом конфликта у Украјини да би дипломатија требало да буде опција на столу. „Искрено сам рекао да Алијанси никада не би… »
Ердоган упозорава на опасност „директног сукоба“ НАТО-а и Русије
Данас 12.07.2024
Турски председник Реџеп Тајип Ердоган, који је упозорио на „директан сукоб“ НАТО и Русије, изјавио је поводом конфликта у Украјини да би дипломатија требало да буде опција на столу. „Искрено сам рекао да Алијанси никада не би… »
Ердоган упозорио на опасност 'директног сукоба' НАТО и Русије
НИН 12.07.2024
Турски председник Реџеп Тајип Ердоган, који је упозорио на "директан сукоб" НАТО и Русије, изјавио је поводом конфликта у Украјини да би дипломатија требало да буде опција на столу. "Искрено сам рекао да Алијанси никада не би… »
Вести дана »
Осипање изборне листе Европска Србија због одлуке о изласку на изборе
Наслови.аи пре 28 минутајош 29 повезаних
У Србији иде топло време, па пљускови! Спремите кишобране, ево у којим деловима земље се очекују падавине
Телеграф пре 52 минутајош 18 повезаних
Министарство рударства и енергетике: Паушалне тврдње без доказа о расељавању услед геолошких истраживања
Телеграф пре 2 сатајош 11 повезаних
Студенти најоштрије осудили напад на новинарку док је снимала штанд СНС-а у Нишу
Сербиан Невс Медиа пре 2 сатајош 12 повезаних