Повезане вести

То је наша интима и приватност: Марија и Јована не крију да уживају заједно, али о свом односу неће да причају

То је наша интима и приватност: Марија и Јована не крију да уживају заједно, али о свом односу неће да причају

Свет & Скандал 12.07.2024
Марија Шерифовић и Јована Пајић вратиле се са летовања па поделиле утиске Марија Шерифовић и Јована Пајић често проводе време заједно, те су одлучиле и да иду на летовање са којег су се управо вратиле па су поделиле утиске када… »
"Марија и ја смо заједно у овом с***у" Јована Пајић проговорила о односу са Шерифовићком и њеним сином Мариом

"Марија и ја смо заједно у овом с***у" Јована Пајић проговорила о односу са Шерифовићком и њеним сином Мариом

Курир 12.07.2024
Певачица Јована Пајић појавила се у јавности са Маријом Шерифовић, са којом често проводи време, па су недавно биле заједно на одмору у Америци. - Д а, биле смо заједно на летовању. О томе говоримо и приказујемо онолико колико… »
"Марија и ја смо заједно у овом: С***у" Јована Пајић о односу са Шерифовићком и њеним сином: "Показујемо људима колико је…

"Марија и ја смо заједно у овом: С***у" Јована Пајић о односу са Шерифовићком и њеним сином: "Показујемо људима колико је…

Блиц 12.07.2024
Певачица Јована Пајић појавила се синоћ у јавности са Маријом Шерифовић, са којом често проводи време, па су недавно биле заједно и на одмору. - Да, биле смо заједно на летовању. О томе говоримо и приказујемо онолико колико је… »

Вести дана »