Povezane vesti
Dan pred finale one su izbačene iz "elite": Odlazak Anđele Šparavalo šok za sve, a ona otkrila Jelenine i Ivanove probleme u…
Blic 12.07.2024
Sinoć su "Zadrugu 7 Elita" napustile Stefani Grujić, koja je zauzela 24. mesto, i Anđela Šparavalo, koja je zauzela 23. mesto. Odmah po izlasku sa imanja stigle su u studio gde su komentarisale svoje učešće. - Očekivala sam, nije mi krivo, tempo je bio… »
Dan pred superfinale izbačene iz elite! Odlazak Anđele Šparavalo šok, a ona otkrila Jelenine i Ivanove probleme u braku
Kurir 12.07.2024
Elitu, dan pred superfinale, napustile su Stefani Grujić, koja je zauzela 24. mesto, i Anđela Šparavalo, koja je zauzela 23. mesto. Odmah po izlasku sa imanja stigle su u studio gde su komentarisale svoje učešće. - Očekivala sam, nije mi krivo, tempo je… »
Vesti dana »

(Video) Vika, dreka i plač! Putnici oči u oči sa napadačem Pojavio se novi snimak drame na letu za Glazgov: Evo kako je Srbin sprečio tragediju
Blic pre 6 sati

Bez vode danas delovi zemuna i barajeva: U ovoj ulici česme suve od 9 do 22 časa
Kurir pre 14 minutajoš 1 povezana

"Trampe, pa ti to nama pretiš!" Medvedev brutalno odgovorio: NIsmo mi ni Izrael, ni Iran! Znaš li kojem ratu ovo vodi?
Alo pre 10 satijoš 3 povezane

Vremenska prognoza za utorak 29. jul: Danas svežije, vetrovito, mestimično sa kišom
Beta pre 5 satijoš 2 povezane