Povezane vesti
"To je naša intima!" Jovana Pajić prvi put o odnosu sa Marijom Šerifović! (foto)
Večernje novosti 12.07.2024
PEVAČICA Jovana Pajić je konačno progovorila o pričama u vezi sa njenim odnosom sa Marijom Šerifović. FOTO: Ataimages Jovana Pajić nakon duže pauze vratila se nastupima, a sinoć je pred okupljenim medijima odgovorila na brojne aktuelnosti iz… »
(Video): "Prvo moram da se smirim, nadam se da me sin nije upiškio" Marija Šerifović direktno sa aerodroma došla na nastup…
Blic 12.07.2024
Marija Šerifović pravo sa aerodroma je stigla na nastup svoje koleginice i prijateljice Jovane Pajić, kako bi joj bila velika podrška. Jovana se, posle duge pauze, nedavno vratila na estradu novom pesmom, koja je brzo postala hit. "Znate šta, prvo… »
Jovana Pajić o odnosu sa Marijom Šerifović: To treba da ostane za nas!
Svet plus 12.07.2024
Jovana Pajić, uveliko je počela sa nastupima, nakon što se vratila posle dugog vremenskog perioda na scenu sa pesmom "Ludilo moje", koja je postala hit ove godine. Iako se spekulisalo da je u vezi sa Marijom Šerifović, Jovana se nikada nije obazirala… »
"Nadam se da me sin nije upiškio" Marija Šerifović pravo iz aviona na nastup Jovane Pajić! Ovo nikako nije mogla da…
Kurir 12.07.2024
Pevačica Marija Šerifović nije mogla da propusti prvi nastup Jovane Pajić posle jedne duge pauze, pa je pravo sa aerodroma stigla kako bi joj bila velika podrška. "Znate šta, prvo moram sada da se smirim, da uđem i da se umijem, da popijem vodu… »
"Pomagala sam joj koliko sam mogla": Marija Šerifović doletela u Srbiju zbog koleginice, pa progovorila o sinu
Telegraf 12.07.2024
Preporučujemo. Pop pevačica Marija Šerifović pojavila se u jednom prestoničkom lokalu kako bi podržala svoju koleginicu i prijateljicu, Jovanu Pajić, koja je održala nastup nakon duge medijske pauze. Međutim, pevačica je bila sa sinom Mariom u… »
Vesti dana »
Požar u nelegalnom objektu za smeštaj starih u Vojki - dve osobe stradale, dve povređene, 23 evakuisane
RTV pre 1 satjoš 46 povezanih
Akademija umetnosti u Novom Sadu zahteva oslobađanje studenta Relje Stanojevića
Nova pre 6 satijoš 3 povezane
Kad nas ponovo čeka i do 20 stepeni, jedan datum je ključan: Sutra u Srbiji hladno, ponegde i sneg, a potom sledi novi temperaturni šok
Kurir pre 1 satjoš 32 povezane
Predsednik Vučić: Srdačan i sadržajan razgovor sa Donaldom Trampom, verujem da će da poseti Srbiju
Politika pre 1 satjoš 28 povezanih
Treća uzastopna pobeda subotičana u aba ligi: Spartak savladao Igokeu i nastavio u dobrom ritmu! (foto+video)
Hot sport pre 2 satajoš 24 povezane