Povezane vesti
Estrada raskrinkana! Zahar progovorio o breni, goci, doris, miroslavu...
Dnevnik 12.07.2024
Milutin Popović Zahar jedan je od najuspešnijih i najplodonosnijih kompozitora i violinista još iz vremena stare Jugoslavije. Tokom svoje višedecenijske karijere uradio je nebrojano hitova za pop i folk izvođače, koji se već smatraju evergrinovima… »
"Pevači su morali to da trpe, Miroslav Ilić je problematičan": Poznati kompozitor otkrio sve o estradi: Ove detalje javnost…
Blic 12.07.2024
Kompozitor Milutin Popović Zahar tokom svoje višedecenijske karijere stvorio je veliki broj hitova, a sada je otkrio koliko mu je bilo teško da sarađuje sa velikim zvezdama. "Lepu Brenu sam ja napravio iako se ona hvali da je sa neba dobila taj dar. Ja… »
"Lepu Brenu sam ja napravio, učio sam je držanju" Zahar otkrio tajne estrade: "Miroslav Ilić je problematičan"
Telegraf 12.07.2024
Preporučujemo. Milutin Popović Zahar jedan je od najuspešnijih i najplodonosnijih kompozitora i violinista još iz vremena stare Jugoslavije. Tokom svoje višedecenijske karijere uradio je nebrojano hitova za pop i folk izvođače, koji se već smatraju… »
Zahar raskrinkao estradu! Progovorio o breni, miroslavu, snežani, tomi.... Jedna je zbog njega plakala, drugi se napio
Kurir 12.07.2024
Milutin Popović Zahar jedan je od najuspešnijih i najplodonosnijih kompozitora i violinista još iz vremena stare Jugoslavije. Tokom svoje višedecenijske karijere uradio je nebrojano hitova za pop i folk izvođače, koji se već smatraju evergrinovima… »
Vesti dana »

Skupština Srbije usvojila dopune Zakona o izvršenju i obezbeđenju, leks specijalis o izložbi Ekspo
Radio 021 pre 1 satjoš 45 povezanih

Ćerka Marija se slomila pored očevog sanduka Najtužnija scena na Novom groblju, general ispraćen na večni počinak
Alo pre 8 minutajoš 27 povezanih

Student iz Pazara: Neverovatan doček u Čačku, te stvari nas pune energijom
N1 Info pre 48 minutajoš 26 povezanih

Uživo pakao iza linija fronta Rusi tuku "kinžalima" po ključnim ukrajinskim postrojenjima, Moskva je tražila prekid vatre
Alo pre 16 minutajoš 79 povezanih

Da iskontrolišemo euforiju – Obradović pred Baskoniju: Opterećenje što smo favoriti, vraća se Dobrić
Dnevnik pre 38 minutajoš 29 povezanih