Повезане вести
Естрада раскринкана! Захар проговорио о брени, гоци, дорис, мирославу...
Дневник 12.07.2024
Милутин Поповић Захар један је од најуспешнијих и најплодоноснијих композитора и виолиниста још из времена старе Југославије. Током своје вишедеценијске каријере урадио је небројано хитова за поп и фолк извођаче, који се већ… »
"Певачи су морали то да трпе, Мирослав Илић је проблематичан": Познати композитор открио све о естради: Ове детаље јавност…
Блиц 12.07.2024
Композитор Милутин Поповић Захар током своје вишедеценијске каријере створио је велики број хитова, а сада је открио колико му је било тешко да сарађује са великим звездама. "Лепу Брену сам ја направио иако се она хвали да је са… »
"Лепу Брену сам ја направио, учио сам је држању" Захар открио тајне естраде: "Мирослав Илић је проблематичан"
Телеграф 12.07.2024
Препоручујемо. Милутин Поповић Захар један је од најуспешнијих и најплодоноснијих композитора и виолиниста још из времена старе Југославије. Током своје вишедеценијске каријере урадио је небројано хитова за поп и фолк извођаче… »
Захар раскринкао естраду! Проговорио о брени, мирославу, снежани, томи.... Једна је због њега плакала, други се напио
Курир 12.07.2024
Милутин Поповић Захар један је од најуспешнијих и најплодоноснијих композитора и виолиниста још из времена старе Југославије. Током своје вишедеценијске каријере урадио је небројано хитова за поп и фолк извођаче, који се већ… »
Вести дана »
Милан Недељковић преузима функцију председника Управе БМВ АГ од маја 2026.
Наслови.аи пре 21 минутајош 32 повезане
Трамп: Европљани су слаби, Русија има снажну позицију у рату против Украјине
Бета пре 21 минутајош 28 повезаних
Вучић о судбини НИС-а: Могуће три опције за решење санкција, крајњи рок 15. јануар
Сербиан Невс Медиа пре 41 минутајош 25 повезаних
Почетак примене Закона "Свој на своме" са преко 45.000 пријава за упис права својине у Србији
Наслови.аи пре 1 сатјош 46 повезаних
Покренута Национална платформа за праћење цена у трговинским ланцима у Србији
Наслови.аи пре 2 сатајош 29 повезаних