Повезане вести

Естрада раскринкана! Захар проговорио о брени, гоци, дорис, мирославу...

Естрада раскринкана! Захар проговорио о брени, гоци, дорис, мирославу...

Дневник 12.07.2024
Милутин Поповић Захар један је од најуспешнијих и најплодоноснијих композитора и виолиниста још из времена старе Југославије. Током своје вишедеценијске каријере урадио је небројано хитова за поп и фолк извођаче, који се већ… »
"Певачи су морали то да трпе, Мирослав Илић је проблематичан": Познати композитор открио све о естради: Ове детаље јавност…

"Певачи су морали то да трпе, Мирослав Илић је проблематичан": Познати композитор открио све о естради: Ове детаље јавност…

Блиц 12.07.2024
Композитор Милутин Поповић Захар током своје вишедеценијске каријере створио је велики број хитова, а сада је открио колико му је било тешко да сарађује са великим звездама. "Лепу Брену сам ја направио иако се она хвали да је са… »
"Лепу Брену сам ја направио, учио сам је држању" Захар открио тајне естраде: "Мирослав Илић је проблематичан"

"Лепу Брену сам ја направио, учио сам је држању" Захар открио тајне естраде: "Мирослав Илић је проблематичан"

Телеграф 12.07.2024
Препоручујемо. Милутин Поповић Захар један је од најуспешнијих и најплодоноснијих композитора и виолиниста још из времена старе Југославије. Током своје вишедеценијске каријере урадио је небројано хитова за поп и фолк извођаче… »
Захар раскринкао естраду! Проговорио о брени, мирославу, снежани, томи.... Једна је због њега плакала, други се напио

Захар раскринкао естраду! Проговорио о брени, мирославу, снежани, томи.... Једна је због њега плакала, други се напио

Курир 12.07.2024
Милутин Поповић Захар један је од најуспешнијих и најплодоноснијих композитора и виолиниста још из времена старе Југославије. Током своје вишедеценијске каријере урадио је небројано хитова за поп и фолк извођаче, који се већ… »

Вести дана »