Povezane vesti
Estrada raskrinkana! Zahar progovorio o breni, goci, doris, miroslavu...
Dnevnik 12.07.2024
Milutin Popović Zahar jedan je od najuspešnijih i najplodonosnijih kompozitora i violinista još iz vremena stare Jugoslavije. Tokom svoje višedecenijske karijere uradio je nebrojano hitova za pop i folk izvođače, koji se već smatraju evergrinovima… »
"Lepu Brenu sam ja napravio, učio sam je držanju" Zahar otkrio tajne estrade: "Miroslav Ilić je problematičan"
Telegraf 12.07.2024
Preporučujemo. Milutin Popović Zahar jedan je od najuspešnijih i najplodonosnijih kompozitora i violinista još iz vremena stare Jugoslavije. Tokom svoje višedecenijske karijere uradio je nebrojano hitova za pop i folk izvođače, koji se već smatraju… »
Vesti dana »
"Ukrajinska vojska će biti ojačana i spremna za sledeću zimu": Zelenski otkrio kako će Kijev potrošiti 90 milijardi evra zajma od EU
Kurir pre 1 satjoš 74 povezane
"Vreme ističe za Iran"! Tramp: Sporazum sa Teheranom će biti postignut samo kada bude „zgodan i dobar“ za SAD
Kurir pre 20 minutajoš 22 povezane
Poznato stanje crnogorskih pomoraca u Ormuskom moreuzu! Ambasador Irana: Nijedan član posade i osoblja broda nije priveden! Svi su slobodni i bezbedni!
Kurir pre 2 satajoš 25 povezanih
Koleno direktno u glavu andreu onani: Šerif Endiaj brutalno startovao na Kamerunca, automatski izbačen sa terena!
Hot sport pre 1 satjoš 21 povezana