Povezane vesti
Ana Brnabić na Kurir TV: 9 godina ćutanja! Sarajevska elita organizovala pokušaj ubistva Vučića! Videćemo ko želi mir, a…
Kurir 12.07.2024
Predsednica Narodne skupštine Ana Brnabić bila je gost jutarnjeg programa "Redakcija" na Kurir televiziji gde je govorila o svim važnim i aktuelnim temama. Ana Brnabić je istakla da na poušaj ubistva Aleksandra Vučića u Potočarima imamo devet… »
Biće jasno ko želi mir, a ko sukobe Brnabić za Kurir TV: Uporedite moj govor u Banjaluci i govor Bećirovića u Potočarima
Kurir 12.07.2024
Predsednica Narodne skupštine Ana Brnabić, gostujući u jutarnjem programu Kurir televizije "Redakcija", osvrnula se na brutalni napad Denisa Bećirovića na Republiku Srpsku, Srbiju i predsednika Aleksandra Vučića. "Dobro je da onaj ko želi, ali… »
Brnabić o litijumu Pitam opoziciju: A što ste vi bili "za" do 2012? Ko je doveo Rio Tinto? Čiji predstavnik je prodao…
Kurir 12.07.2024
Da li su oni doveli Rio Tinto ili mi?, pitala je predsednica Narodne Skupštine Srbije Ana Brnabić gostujući u jutarnjem programu "Redakcija" na Kurir televiziji. "Kada sam rekla da će Nemačka da iskopava litijum onda su mi iz opozicije rekli lažeš… »
Vesti dana »
Vremenski rolerkoster i jako zahlađenje: Prognoza RHMZ za 10 dana donosi snažne obrte: Temperatura pada za 20 stepeni, stiže jedan fenomen, a biće i snega
Blic pre 3 satajoš 42 povezane
Tužiteljka Paunović o nesreći u Novom Sadu: To što tužilaštvo kaže da je saslušano 66 osoba ne znači ništa
Danas pre 3 satajoš 13 povezanih
BLISKOISTOČNI SUKOB: SANA: Šesnaest poginulih u udarima na Damask; Hjuman rajts voč: Prisilno raseljavanje Palestinaca je ratni zločin
RTV pre 33 minutajoš 26 povezanih
Troje povređenih pri obrušavanju nadstrešnice u Novom Sadu teškog opšteg stanja, razvijaju se sekundarne komplikacije
RTV pre 8 satijoš 18 povezanih
Pokrenuta peticija da se sat na Železničkoj stanici u Novom Sadu zauvek zaustavi na 11:52
Danas pre 3 satajoš 16 povezanih