Повезане вести
Због чега неки људи пишу 'као у огледалу'
BBC News 12.07.2024
Софи Хардак истражује мистерију писања 'као у огледалу'. Да ли је ово суперхеројска моћ леворуких? Када сам била дете, мислила сам да сви леворуки људи могу да пишу као у огледалу. И сама леворука, повремено сам и ја то… »
Због чега неки људи пишу ‘као у огледалу’
Данас 12.07.2024
Када сам била дете, мислила сам да сви леворуки људи могу да пишу као у огледалу. И сама леворука, повремено сам и ја то покушавала, почињала са писањем са десне стране и пуштала слова да отплове улево. Било је то лепо… »
Због чега неки људи пишу ‘као у огледалу’
Данас 12.07.2024
Када сам била дете, мислила сам да сви леворуки људи могу да пишу као у огледалу. И сама леворука, повремено сам и ја то покушавала, почињала са писањем са десне стране и пуштала слова да отплове улево. Било је то лепо… »
Јужне вести 12.07.2024
Алами Када сам била дете, мислила сам да сви леворуки људи могу да пишу као у огледалу. И сама леворука, повремено сам и ја то покушавала, почињала са писањем са десне стране и пуштала слова да отплове улево. Било је то лепо… »
НИН 12.07.2024
Радио 021 12.07.2024
Софи Хардак истражује мистерију писања 'као у огледалу'. Да ли је ово суперхеројска моћ леворуких? Алами Када сам била дете, мислила сам да сви леворуки људи могу да пишу као у огледалу. И сама леворука, повремено сам и ја то… »
Вести дана »
Вучић: Са Фон дер Лајен и Коштом о евроинтеграцијама и енергетској безбедности Србије
Бета пре 11 минутајош 32 повезане
НБС одржава стабилност девизног тржишта уз минималне промене курса динара према евру
Наслови.аи пре 6 минутајош 33 повезане
Баку (79) покосио камион, умрла у болници, возач побегао са места несреће
Југмедиа пре 1 сатјош 26 повезаних
Ситуација са НИС-ом и гасом: Вучић о роковима, секундарним санкцијама и диверзификацији снабдевања
Наслови.аи пре 46 минутајош 30 повезаних