Povezane vesti
Zbog čega neki ljudi pišu 'kao u ogledalu'
Južne vesti 12.07.2024
Alamy Kada sam bila dete, mislila sam da svi levoruki ljudi mogu da pišu kao u ogledalu. I sama levoruka, povremeno sam i ja to pokušavala, počinjala sa pisanjem sa desne strane i puštala slova da otplove ulevo. Bilo je to lepo olakšanje u odnosu na… »
NIN 12.07.2024
Kada sam bila dete, mislila sam da svi levoruki ljudi mogu da pišu kao u ogledalu. I sama levoruka, povremeno sam i ja to pokušavala, počinjala sa pisanjem sa desne strane i puštala slova da otplove ulevo. Bilo je to lepo olakšanje u odnosu na žvrljotine… »
Radio 021 12.07.2024
Sofi Hardak istražuje misteriju pisanja 'kao u ogledalu'. Da li je ovo superherojska moć levorukih? Alamy Kada sam bila dete, mislila sam da svi levoruki ljudi mogu da pišu kao u ogledalu. I sama levoruka, povremeno sam i ja to pokušavala, počinjala sa… »
Vesti dana »
Država deli ogroman novac: Siniša Mali otkrio ko dobija do 35.000 dinara i kada kreće isplata za 3 miliona građana, stižu i vaučeri i popust na struju
Kurir pre 9 minutajoš 31 povezana
Vremenska prognoza: Danas do 40 stepeni, nastavlja se toplotni talas
Nedeljnik pre 1 satjoš 30 povezanih
Ukrajinski oligarh i njegova porodica povređeni u eksploziji u Monaku: mediji
BBC News pre 39 minutajoš 26 povezanih
Razorni zemljotresi u Venecueli: Najmanje 1.700 mrtvih, priče o čudesnim preživljavanjima
BBC News pre 1 satjoš 22 povezane
Selektor Paragvaja: Zadovoljan sam istrajnošću svojih igrača
Sport klub pre 24 minutajoš 81 povezana