Povezane vesti
Linta: Hapšenje Srba iz Orolika politika planskog progona i zastrašivanja
RTS 12.07.2024
Predsednik Saveza Srba iz regiona Miodrag Linta najoštrije je osudio skandalozno hapšenje petorice Srba iz sela Orolik kod Vinkovaca, koji su uhapšeni zbog navodnog učestvovanja u zločinu u mestu Berak 1991. godine protiv dvojice pripadnika hrvatskih… »
Linta: Hapšenje petorice Srba iz Orolika politika planskog progona i zastrašivanja Srba
Politika 12.07.2024
Predsednik Saveza Srba iz regiona Miodrag Linta najoštrije je osudio skandalozno hapšenje petorice Srba iz sela Orolik kod Vinkovaca, koji su uhapšeni zbog navodnog učestvovanja u zločinu u mestu Berak 1991. godine protiv dvojice pripadnika hrvatskih… »
Uhapšena petorica Srba iz Orolika; Linta: Politika planskog progona i zastrašivanja
B92 12.07.2024
Predsednik Saveza Srba iz regiona Miodrag Linta najoštrije je osudio skandalozno hapšenje petorice Srba iz sela Orolik kod Vinkovaca. Oni su uhapšeni zbog navodnog učestvovanja u zločinu u mestu Berak 1991. godine protiv dvojice pripadnika hrvatskih… »
Linta: Hapšenje petorice Srba iz Orolika politika planskog progona i zastrašivanja Srba
Euronews 12.07.2024
Vesti dana »
Lazar Dinić: Tukli me dok mi nisu slomili kosti glave i dok nisam pristao da kažem da je "Aca predsednik"
N1 Info pre 37 minutajoš 6 povezanih
'Ovo je za celo čovečanstvo': Prva misija sa posadom ka Mesecu posle više od 50 godina
BBC News pre 22 minutajoš 50 povezanih
Putin: Spreman sam da pomognem u rešavanju rata na Bliskom istoku
Nova pre 27 minutajoš 45 povezanih