Povezane vesti
"Jako mi se sviđa, u pi**ku materinu! Gori": Dara Bubamara bez zadrške o novom dečku Ane Nikolić - ona je pevačicu spojila sa…
Blic 12.07.2024
Pevačica Ana Nikolić i kompozitor Goran Ratković Rale već neko vreme uživaju u vezi, a pevčica Dara Bubamara otkrila je da li joj se dopada novi kolegicin izabranik. Dara je, naime, upoznala Anu Nikolić sa njenim bivšim suprugom, Stefanom Đurićem Rastom… »
"Ako su oni srećni i ja sam" Dara Bubamara udarila na ljubav Ane Nikolić i Raleta, brutalne reči se neće dopasti kolegama
Kurir 12.07.2024
Vest da su Ana Nikolić i Goran Ratković Rale u vezi mnoge je iznenadila, a akonto njihove romanse brojne javne ličnosti dale su svoj sud. Po mišljenju mnogih, pevačica i kompozitor "ne idu" zajedno, a sada se na ovu temu oglasila i Dara Bubamara. S… »
Vesti dana »
Kraj talačke krize u Dortmundu: Predao se državljanin Srbije (51) koji je pucao na nemačku policiju i svoje tri ćerkice držao kao taoce (foto/video)
Kurir pre 24 minutajoš 16 povezanih
Stiže jako nevreme i grad! Oglasio se RHMZ: Upaljen narandžasti meteo alarm, ovi delovi Srbije na udaru
Dnevnik pre 29 minutajoš 13 povezanih
Noć u Beogradu: Biciklista teško povređen na uglu Višegradske i Kneza Miloša
Euronews pre 44 minutajoš 8 povezanih
Ruski napadi širom Ukrajine: Dvoje dece među 22 žrtve, više od 100 povređenih
BBC News pre 50 minutajoš 6 povezanih
"Platiće visoku cenu": Rat na Bliskom istoku bukti, ništa od prekida vatre (video)
Večernje novosti pre 24 minutajoš 5 povezanih