Povezane vesti
"Ne volim da mi neko vređa inteligenciju": Sara Jo je godinama ćutala o ovome: Evo šta se krije iza njene svađe sa Nevenom…
Blic 12.07.2024
Pevačice Sara Jovanović, poznatija kao Sara Jo, i Nevena Božović proslavile se u takmičenju "Prvi glas Srbije", nakon čega su sa koleginicom Mirnom Radulović osnovale ženski trio "Moje tri". One su Srbiju predstavljale na pesmi za Evroviziju sa… »
„Ne volim da mi neko vređa inteligenciju“: Evo šta se krije iza svađe Sare Jo sa Nevenom Božović – Bile su…
Nova 12.07.2024
Pevačice Sara Jovanović, poznatija kao Sara Jo, i Nevena Božović proslavile se u takmičenju "Prvi glas Srbije", nakon čega su sa koleginicom Mirnom Radulović osnovale ženski trio "Moje tri". One su Srbiju predstavljale na pesmi za Evroviziju sa… »
Vesti dana »
Bajden pomilovao svog sina Hantera u slučajevima utaje poreza i posedovanja vatrenog oružja
Beta pre 1 satjoš 10 povezanih
Advokatska komora Beograda: Trodnevna obustava rada advokata zbog izmene Krivičnog zakonika
Danas pre 12 minutajoš 5 povezanih
Četiri članice NATO-a pozivaju na ‘deeskalaciju svih strana’ u Siriji
Al Jazeera pre 41 minutajoš 6 povezanih
Kfor: potvrdio: Priština tražila ovlašćenje za "eventualno" slanje KBS na sever - nismo dozvolili
Blic pre 8 satijoš 5 povezanih
Bajden potpisao pomilovanje za sina Hantera i spasao ga dugogodišnjeg zatvora
Blic pre 36 minutajoš 6 povezanih