Povezane vesti
"Ne volim da mi neko vređa inteligenciju": Sara Jo je godinama ćutala o ovome: Evo šta se krije iza njene svađe sa Nevenom…
Blic 12.07.2024
Pevačice Sara Jovanović, poznatija kao Sara Jo, i Nevena Božović proslavile se u takmičenju "Prvi glas Srbije", nakon čega su sa koleginicom Mirnom Radulović osnovale ženski trio "Moje tri". One su Srbiju predstavljale na pesmi za Evroviziju sa pesmom… »
„Ne volim da mi neko vređa inteligenciju“: Evo šta se krije iza svađe Sare Jo sa Nevenom Božović – Bile su nerazdvojne, a onda…
Nova 12.07.2024
Pevačice Sara Jovanović, poznatija kao Sara Jo, i Nevena Božović proslavile se u takmičenju "Prvi glas Srbije", nakon čega su sa koleginicom Mirnom Radulović osnovale ženski trio "Moje tri". One su Srbiju predstavljale na pesmi za Evroviziju sa pesmom… »
Vesti dana »
Kandidati Studentske liste održali govore u Kragujevcu: Pozdravljeni povicima i aplauzima
Ritam grada Kg pre 3 satajoš 27 povezanih
Više od pola miliona glasača u biračkom spisku Srbije sa adresom bez imena ulice i broja
Moj Novi Sad pre 8 satijoš 10 povezanih
SAD i Kina dogovorile smanjenje carina na robu vrednu 30 milijardi dolara
B92 pre 1 satjoš 32 povezane
Preminuo Milan Panić: Dan kada su mu vrata Gradske kuće bila zatvorena, a Zeleno zvono širom otvoreno Preminuo Milan Panić
Volim Zrenjanin pre 3 satajoš 36 povezanih
Bogoljub Karić nakon proglašenja liste: I mi smo tražili da svaki dokument i potpis budu provereni
Radio 021 pre 3 satajoš 27 povezanih