Povezane vesti
U Gazi ubijeno više od 38 hiljada, a ranjeno 88 hiljada Palestinaca
RTV Novi Pazar 12.07.2024
Od početka agresije Izraela na Gazu, od 7. oktobra prošle godine ubijeno je najmanje 38.345 Palestinaca, saopštilo je Ministarstvo zdravstva u razorenoj enklavi, prenosi RTV Novi Pazar. U saopoštenju se dodaje da je ranjeno više od 88.000 osoba, a da je… »
U Gazi ubijeno više od 38 hiljada, a ranjeno 88 hiljada Palestinaca
Sandžak haber 12.07.2024
Od početka agresije Izraela na Gazu, od 7. oktobra prošle godine ubijeno je najmanje 38.345 Palestinaca, saopštilo je Ministarstvo zdravstva u razorenoj enklavi, prenosi RTV Novi Pazar. U saopoštenju se dodaje da je ranjeno više od 88.000 osoba, a da je… »
Vesti dana »

Beograd sprema dva skupa za 28. jun: Vučićev pokret i protest studenata na isti dan
Serbian News Media pre 1 satjoš 23 povezane

BLOG UŽIVO Izrael uzvratio udarac Iranu: Bivši ministar otkriva da su još u oktobru počele pripreme za ovaj napad
Nova pre 1 satjoš 29 povezanih

BLOG UŽIVO Ja sam Ana Brnabić, zar me ne prepoznajete: Predsednica Skupštine polemiše o inteligenciji poslanika
Nova pre 32 minutajoš 34 povezane

„Vučićeva vlast nas ignoriše, ali blokada ih žulja“: Profesori osam dana protestuju kod Vlade, poručuju - nema odustajanja
N1 Info pre 12 minutajoš 14 povezanih

Srpska IT Asocijacija oštro reaguje na ukidanje podsticaja pri zapošljavanju novonaseljenih lica
Gradski portal 018 pre 1 satjoš 15 povezanih