Povezane vesti
Vučić pročitao jeziva svedočenja bošnjačkih vojnika: Za ovo niko nije kriv i odgovoran?
B92 12.07.2024
Aleksandar Vučić je u toku obraćanja medijima iz Palate Srbija pročitao svedočenje vojnika bošnjačke nacionalnosti o zverstvima Nasera Orića. "Pročitaću deo nečega što mislim da je važno da ljudi čuju zašto sam meta svih mogućih kletvi i napada i što će… »
"Je li bio Naser tu kad su ljudi ubijeni? -da! Je li ih on ubijao? -nije ubio, nego poklao!" Vučić pročitao svedočenja Bošnjaka…
Kurir 12.07.2024
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je danas, tokom obraćanja iz Palate Srbija, pročitao svedočenja Bošnjaka koja dokazuju da je Naser Orić učestvovao u ubijanju Srba. "Pročitaću deo nečega što mislim da je važno da ljudi čuju zašto sam meta svih mogućih… »
Vesti dana »

Predstavljeni novi tramvaji u Beogradu – od sutra prvi u saobraćaju (foto)
BizLife pre 1 satjoš 24 povezane

Nestabilno i vetrovito vreme u Srbiji sa obilnim padavinama i najavom novog pogoršanja
Naslovi.ai pre 0 minutajoš 44 povezane

Makron nije zadovoljan? Francuska se oglasila o sporazumu EU i SAD: Iz Pariza poručeno da on donosi "privremenu stabilnost, ali ostaje neuravnotežen" (foto)
Kurir pre 1 satjoš 63 povezane

Svetislav Pešić o spisku i ambicijama Srbije za Evrobasket 2025: Cilj su zlatne medalje i novi izazovi
Naslovi.ai pre 1 satjoš 59 povezanih

Novi Sad: Spor oko spomenika žrtvama nadstrešnice – opozicija protiv predlagača SNS-a
Serbian News Media pre 2 satajoš 20 povezanih