Повезане вести

Мира Шкорић завијена у црно! Заувек је ју је напустила њена вољена (ФОТО)

Мира Шкорић завијена у црно! Заувек је ју је напустила њена вољена (ФОТО)

Стори 12.07.2024
Данас је преминула сестра Мире Шкорић пишу сви портали. Певачица, која је била изузетно везана за сестру, неутешна је. У овим тешким моментима уз њу су ћерка Милица и зет. Упркос чињеници да су јој бивши супруг и мезимица… »
Туга у породици: Мири Шкорић преминула рођена сестра, певачица нема од бола

Туга у породици: Мири Шкорић преминула рођена сестра, певачица нема од бола

Курир 12.07.2024
Данас је тужан дан у породици Мире Шкорић. Певачицина рођена сестра Биљана је, нажалост, преминула. Трагичну вест је музичка звезда сазнала јутрос. Она је изгубила битку са опаком болешћу у болници где се лечила. Мира је са… »
Мира Шкорић се годинама борила са канцером: "Размишљала сам како ће се све завршити, игнорисала сам симптоме"

Мира Шкорић се годинама борила са канцером: "Размишљала сам како ће се све завршити, игнорисала сам симптоме"

Телеграф 12.07.2024
Препоручујемо. Рођена сестра Мире Шкорић, Биљана, преминула је након борбе са тешком болешћу, од које је боловала и певачица. Мира је и отворено говорила о својој борби са карциномом штитне жлезде, која је трајала више од 15… »
Преминула рођена сестра Мире Шкорић

Преминула рођена сестра Мире Шкорић

Нова 12.07.2024
Рођена сестра певачице Мире Шкорић, Биљана, данас је преминула након борбе са опаком болешћу. Мира Шкорић није крила колико је везана за сестру и увек је са поносом говорила о њој. Подсетимо, Мира је и сама водила борбу са… »
Мири Шкорић преминула рођена сестра Певачица нема од бола

Мири Шкорић преминула рођена сестра Певачица нема од бола

Дневник 12.07.2024
Данас је тужан дан за Мира Шкорић и њену породицу јер је певачицина рођена сестра Биљана преминула након борбе са тешком болешћу. Мира је јутрос сазнала трагичну вест о губитку своје сестре, која се лечила у болници. Мира је… »
Умрла рођена сестра Мире Шкорић: Биљана изгубила борбу са опаком болешћу

Умрла рођена сестра Мире Шкорић: Биљана изгубила борбу са опаком болешћу

Блиц 12.07.2024
Рођена сестра певачице Мире Шкорић, Биљана, данас је преминула након борбе са опаком болешћу. Мира Шкорић није крила колико је везана за сестру и увек је са поносом говорила о њој. Подсетимо, Мира је и сама водила борбу са… »
Мири Шкорић умрла рођена сестра: Певачица скрхана болом због великог губитка

Мири Шкорић умрла рођена сестра: Певачица скрхана болом због великог губитка

Вечерње новости 12.07.2024
МИРА Шкорић јутрос је сазнала трагичну вест о губитку своје сестре, која се лечила у болници. Фото: Новости Биљана је преминула након борбе са тешком болешћу, а певачица је јутрос сазнала трагичну вест о губитку своје сестре… »
Преминула рођена сестра Мире Шкорић: Изгубила битку са опаком болешћу

Преминула рођена сестра Мире Шкорић: Изгубила битку са опаком болешћу

Телеграф 12.07.2024
Препоручујемо. Рођена сестра Мире Шкорић је преминула. Биљана је преминула након борбе са тешком болешћу, а певачица је јутрос сазнала трагичну вест о губитку своје сестре која је била у болници. Како пишу домаћи медији, Биљана… »

Вести дана »