Povezane vesti
Vatra guta kamion na auto-putu u Beogradu: Plamen zahvatio i kabinu, širi se gust dim
Telegraf 12.07.2024
Za sada nije poznato da li ima povređenih. Na auto-putu Novi Sad-Beograd zapalio se kamion, javlja stranica 192_rs. Oni su objavili snimak na kojem se vidi kako plamen guta ogromnu prikolicu, ali i kabinu kamiona koji se našao između petlje Batajnica i… »
Šta se to dešava danas na drumovima? Dva automobila buknula gotovo istovremeno, goreo i kamion
Telegraf 12.07.2024
Dva automobila j kamion izgoreli danas. Jedan automobil je u potpunosti izgoreo na auto-putu kod Vodnja. Kako se vidi na snimku, vatra je zahvatila celo vozilo. Vozilo je bilo u zaustavnoj traci pa se saobraćaj odvijao nesmetano. Nema informacija o… »
Požar na auto-putu Beograd – Šid: Plamen progutao kabinu kamiona, vozaču kolege pritekle u pomoć VIDEO
Nova 12.07.2024
Na auto-putu E70, od Beograda do Šida, kod isključenja za Sremsku Mitrovicu, danas se zapalio kamion Snimak je objavljen na Instagram nalogu Moj_beo_grad_. A post shared by MOJ – BEOGRAD (@moj_beo_grad_) Na uznemirujućem snimku vidi se da je plamen… »
Lokalizovan požar na kamionu na auto-putu u Beogradu: Zapalio se u toku vožnje
Telegraf 12.07.2024
Saobraćaj je bio u prekidu sve dok vatrogasci u potpunosti nisu lokalizovali požar. Na putu Novi Sad - Beograd kod Surčina, u smeru ka Beogradu, danas se oko 13.45 sati zapalio kamion. Kako saznaje Telegraf.rs, kamion se zapalio u toku vožnje, a… »
Gori kamion na: Auto-putu u Beogradu Plamen zahvatio i kabinu, širi se gust crni dim (video)
Blic 12.07.2024
Na auto-putu Novi Sad-Beograd zapalio se kamion, javlja stranica 192_rs. Kako se vidi na snimku plamen guta ogromnu prikolicu, ali i kabinu kamiona koji se našao između petlje Batajnica i Dobanovci. Kamion se nalazi u zaustavnoj traci, a gust crni dim… »
Vesti dana »
Naftna industrija Srbije na listi sankcija SAD, Vučić rekao da se traži potpuni izlazak Rusije iz vlasništva
Slobodna Evropa pre 24 satajoš 91 povezana
Dom Mela Gibsona vredan 14,5 miliona dolara spaljen do temelja: "Vratio sam se sa snimanja i moje kuće nije bilo"
Mondo pre 37 minutajoš 49 povezanih
Sud u Novom Sadu ponovo odbio da odredi pritvor Vesiću, tvrdi da je predlog tužilaštva nejasan
Beta pre 8 satijoš 35 povezanih