Povezane vesti
Vatra guta kamion na auto-putu u Beogradu: Plamen zahvatio i kabinu, širi se gust dim
Telegraf 12.07.2024
Za sada nije poznato da li ima povređenih. Na auto-putu Novi Sad-Beograd zapalio se kamion, javlja stranica 192_rs. Oni su objavili snimak na kojem se vidi kako plamen guta ogromnu prikolicu, ali i kabinu kamiona koji se našao između petlje Batajnica i… »
Šta se to dešava danas na drumovima? Dva automobila buknula gotovo istovremeno, goreo i kamion
Telegraf 12.07.2024
Dva automobila j kamion izgoreli danas. Jedan automobil je u potpunosti izgoreo na auto-putu kod Vodnja. Kako se vidi na snimku, vatra je zahvatila celo vozilo. Vozilo je bilo u zaustavnoj traci pa se saobraćaj odvijao nesmetano. Nema informacija o… »
Požar na auto-putu Beograd – Šid: Plamen progutao kabinu kamiona, vozaču kolege pritekle u pomoć VIDEO
Nova 12.07.2024
Na auto-putu E70, od Beograda do Šida, kod isključenja za Sremsku Mitrovicu, danas se zapalio kamion Snimak je objavljen na Instagram nalogu Moj_beo_grad_. A post shared by MOJ – BEOGRAD (@moj_beo_grad_) Na uznemirujućem snimku vidi se da je plamen… »
Lokalizovan požar na kamionu na auto-putu u Beogradu: Zapalio se u toku vožnje
Telegraf 12.07.2024
Saobraćaj je bio u prekidu sve dok vatrogasci u potpunosti nisu lokalizovali požar. Na putu Novi Sad - Beograd kod Surčina, u smeru ka Beogradu, danas se oko 13.45 sati zapalio kamion. Kako saznaje Telegraf.rs, kamion se zapalio u toku vožnje, a vozač… »
Vesti dana »
Patrijarh SPC sa Trampovim predstavnikom o unapređenju odnosa srpskog i američkog naroda
Serbian News Media pre 5 satijoš 29 povezanih
Visoki iranski zvaničnik isključio mogućnost otvaranja Ormuskog moreuza dok je blokada luka
N1 Info pre 54 minutajoš 40 povezanih
"Mi odlučujemo kada je gotovo!" Bela kuća se oglasila o primirju s Iranom, pljušte prozivke na računa Teherana: "Javno pričaju jednu priču, a nama privatno sasvim drugu"
Blic pre 1 satjoš 37 povezanih
Haos u Londonu: Čelsi otpustio još jednog trenera, ovoga puta posle samo tri meseca!
Hot sport pre 24 satajoš 38 povezanih