Povezane vesti

Vatra guta kamion na auto-putu u Beogradu: Plamen zahvatio i kabinu, širi se gust dim

Vatra guta kamion na auto-putu u Beogradu: Plamen zahvatio i kabinu, širi se gust dim

Telegraf 12.07.2024
Za sada nije poznato da li ima povređenih. Na auto-putu Novi Sad-Beograd zapalio se kamion, javlja stranica 192_rs. Oni su objavili snimak na kojem se vidi kako plamen guta ogromnu prikolicu, ali i kabinu kamiona koji se našao između petlje Batajnica i… »
Šta se to dešava danas na drumovima? Dva automobila buknula gotovo istovremeno, goreo i kamion

Šta se to dešava danas na drumovima? Dva automobila buknula gotovo istovremeno, goreo i kamion

Telegraf 12.07.2024
Dva automobila j kamion izgoreli danas. Jedan automobil je u potpunosti izgoreo na auto-putu kod Vodnja. Kako se vidi na snimku, vatra je zahvatila celo vozilo. Vozilo je bilo u zaustavnoj traci pa se saobraćaj odvijao nesmetano. Nema informacija o… »
Požar na auto-putu Beograd – Šid: Plamen progutao kabinu kamiona, vozaču kolege pritekle u pomoć VIDEO

Požar na auto-putu Beograd – Šid: Plamen progutao kabinu kamiona, vozaču kolege pritekle u pomoć VIDEO

Nova 12.07.2024
Na auto-putu E70, od Beograda do Šida, kod isključenja za Sremsku Mitrovicu, danas se zapalio kamion Snimak je objavljen na Instagram nalogu Moj_beo_grad_. A post shared by MOJ – BEOGRAD (@moj_beo_grad_) Na uznemirujućem snimku vidi se da je plamen… »
Lokalizovan požar na kamionu na auto-putu u Beogradu: Zapalio se u toku vožnje

Lokalizovan požar na kamionu na auto-putu u Beogradu: Zapalio se u toku vožnje

Telegraf 12.07.2024
Saobraćaj je bio u prekidu sve dok vatrogasci u potpunosti nisu lokalizovali požar. Na putu Novi Sad - Beograd kod Surčina, u smeru ka Beogradu, danas se oko 13.45 sati zapalio kamion. Kako saznaje Telegraf.rs, kamion se zapalio u toku vožnje, a… »
Gori kamion na: Auto-putu u Beogradu Plamen zahvatio i kabinu, širi se gust crni dim (video)

Gori kamion na: Auto-putu u Beogradu Plamen zahvatio i kabinu, širi se gust crni dim (video)

Blic 12.07.2024
Na auto-putu Novi Sad-Beograd zapalio se kamion, javlja stranica 192_rs. Kako se vidi na snimku plamen guta ogromnu prikolicu, ali i kabinu kamiona koji se našao između petlje Batajnica i Dobanovci. Kamion se nalazi u zaustavnoj traci, a gust crni dim… »

Vesti dana »