Povezane vesti
"Našao sam se u njegovim ustima, bio je totalni mrak i nisam osetio zube" Jeziva ispovest čoveka koga je progutala zver ledi…
Kurir 12.07.2024
Amerikanac Majkl Pakard dospeo je u žižu svetskih medija 2021. godine, kada je završio u ustima ogromnog grbavog kita. Ronilac koji više od četiri decenije skuplja jastoge imao je neverovatnu sreću da ostane živ, a svoje jezivo iskustvo ispričao je do… »
Ovog čoveka je progutao kit, a njegova ispovest je jeziva: "Bio je totalni mrak, osetio sam da me steže"
Telegraf 12.07.2024
"U prvom trenutku sam pomislio da je ajkula, ali nisam osetio zube i prostor je bio mnogo veći", kazao je. Amerikanac Majkl Pakard dospeo je u žižu svetskih medija 2021. godine, kada je završio u ustima ogromnog grbavog kita. Ronilac koji više od četiri… »
Vesti dana »

Usvojen rebalans budžeta Novog Sada: Evo na šta će se trošiti 48,98 milijardi dinara
Radio 021 pre 45 minutajoš 61 povezana

Završena sednica Skupštine Grada Novog Sada, usvojene sve tačke
Euronews pre 4 minutajoš 16 povezanih

Raketa pala ispred rezidencije srpskog ambasadora u Tel Avivu, evakuaciju čeka 80 naših građana
Novi magazin pre 4 satijoš 30 povezanih

Jusein bolt prvi zvanični ambasador izložbe Ekspo 2027. U Beogradu Predsednik Vučić: Da oborimo sve rekorde i budemo najbolji svih vremena
Kurir pre 0 minutajoš 66 povezanih