Povezane vesti
Govor mione Jovanović pred samo superfinale! Na ove reči je čekala cela nacija: Ne znam odakle mi ideja da...
Kurir 12.07.2024
Rijaliti učesnica Miona Jovanović nizala je skandale proteklih meseci, a sada je otkrila zbog čega smatra da upravo ona treba da osvoji prvo mesto u " Eliti". - Mislila sam da ću da ostanem par meseci, ali mi se sve menja. Došlo je do najgore situacije… »
"Uradila sam ono što sam rekla da nikad ne bih": Miona govorila o Stanislavu i roditeljima, Ša u šoku
Telegraf 12.07.2024
Preporučujemo. Superfinale rijaliti programa "Elita", održaće se sutra, 13. jula, a Miona Jovanović je sada objasnila zbog čega ona zaslužuje da osvoji prvo mesto. - Mislila sam da ću da ostanem par meseci, ali mi se sve menja. Došlo je do najgore… »
Vesti dana »

Posle sastanka u luksuznom odmaralištu odlučeno: „Bez carina između EU i SAD na ove proizvode“
BizLife pre 4 satijoš 36 povezanih

Zoran zasukao rukave i obrisao pod teroristom: Evo kako je kompanija Easyjet reagovala na herojski postupak Nasteskog
Kurir pre 2 satajoš 31 povezana

Prva Bozankaya na ulicama od sutra - Isporuka svih 25 do marta 2026, u planu uvođenje linije 8 od Trošarine do Slavije (FOTO)
Ekapija pre 6 satijoš 26 povezanih