Повезане вести
"Ту нема будућности": Урош Рајачић испао из Елите, па открио детаље афере са Јеленом Маринковић: "Она мора да каже да је крај"…
Блиц 13.07.2024
Урош Рајачић синоћ је напустио "Елиту", а по изласку се одмах упутио у студио код Ане Радуловић где је открио све о односу са Јеленом Маринковић. - Нисам изненађен, зашто бих био. Рекао сам одмах, имао сам осећај, време је -… »
Испадање у Елити пореметило планове! Урош заувек напустио ријалити, реакцију Јелене Маринковић сви коментаришу (видео)
Курир 13.07.2024
Претходне ноћи у Елити догодило се последње избацивање пред Суперфинале које се одржава вечерас од 21 час. Неки су задовољни што су им фаворити остали у борби за награду, док су остали ронили тешке сузе. Јелена Маринковић… »
Урош Рајачић избачен из Елите: Мук у Белој кући! Јелена Маринковић бризнула у плач, а ево ко је још напустио ријалити дан пред…
Блиц 13.07.2024
Синоћ су, за време ванредног избацивања из Елите, ријалити напустили Урош Рајачић и Теодора Делић. Након што је направљен други пресек, Урош Рајачић је испао из Елите и заузео 21. место. Наиме Јелена је остала потпуно сломљена… »
Вести дана »
Спајић подржао Вучићеву идеју о целом Западном Балкану у ЕУ: Ми ћемо вас тамо чекати већ од 2028.
Блиц пре 1 сатјош 19 повезаних
Фајненшел тајмс тврди: Нафтна компанија из Абу Дабија главни кандидат за куповину руског удела у НИС-у
Нова пре 37 минутајош 14 повезаних
Временска прогноза: Ујутру облачно, мраз и магла, током дана сунчано
Сербиан Невс Медиа пре 36 минутајош 15 повезаних
Милиони Аустралијанаца млађих од 16 година више немају приступ друштвеним мрежама
РТС пре 27 минутајош 10 повезаних