Povezane vesti
„Ja sam kandidat i mi ćemo pobediti“: Bajden odgovorio na spekulacije da će se povući iz izborne trke
Nova 13.07.2024
U energičnom nastupu Džo Bajden je ponovo odbacio spekulacije oko povlačenja iz trke za drugi mandat u Beloj kući nastavljajući svoju izbornu kampanju u saveznoj državi Mičigen, jednoj od ključnih država za izbor američkog predsednika. U vreme kada ga… »
Bajden se vratio u izbornu kampanju i izjavio da je uveren da će ostati u trci
Danas 13.07.2024
U energičnom nastupu Džo Bajden je ponovo odbacio spekulacije oko povlačenja iz trke za drugi mandat u Beloj kući nastavljajući svoju izbornu kampanju u saveznoj državi Mičigen, jednoj od ključnih država za izbor američkog predsednika. U vreme kada ga… »
Bajden se vratio u izbornu kampanju i izjavio da je uveren da će ostati u trci
NIN 13.07.2024
Vesti dana »

U PKS održana javna rasprava o mineralnim sirovinama, fokus na zelenim i digitalnim tranzicijama
Sputnik pre 31 minutajoš 36 povezanih

Uživo: Partizan - Hibernijan 0:1, Vukotić promašio zicer, Đurđević isključen (video)
Sportski žurnal pre 6 minutajoš 122 povezane