Povezane vesti

Bajden odlučno odbacio pozive da se povuče iz predsedničke kampanje: Još nisam gotov

Bajden odlučno odbacio pozive da se povuče iz predsedničke kampanje: Još nisam gotov

RTS 13.07.2024
Američki predsednik Džozef Bajden odlučno je odbacio apele da se povuče iz kampanje za predstojeće izbore, koje mu upućuju sve brojniji kritičari iz njegove stranke i uzvratio da "još nije gotov". Džozef Bajden je na skupu u Detroitu, dok su… »
"Još nisam gotov": Bajden odlučno odbacio pozive da se povuče iz predsedničke kampanje

"Još nisam gotov": Bajden odlučno odbacio pozive da se povuče iz predsedničke kampanje

Blic 13.07.2024
Američki predsednik Džo Bajden odlučno je odbacio apele da se povuče iz kampanje za predstojeće izbore, koje mu upućuju sve brojniji kritičari iz njegove stranke i uzvratio da "još nije gotov". Bajden je na skupu u Detroitu, dok su njegove… »
Bajden odlučno odbacio pozive da se povuče iz predsedničke kampanje

Bajden odlučno odbacio pozive da se povuče iz predsedničke kampanje

Politika 13.07.2024
DETROIT – Američki predsednik Džozef Bajden odlučno je odbacio apele da se povuče iz kampanje za predstojeće izbore, koje mu upućuju sve brojniji kritičari iz njegove stranke i uzvratio da „još nije gotov“ Bajden je na skupu u Detroitu, dok… »
Bajden: Još nisam gotov

Vesti online 13.07.2024
Američki predsednik Džozef Bajden odbacio je apele da se povuče iz kampanje za predstojeće izbore, koje mu upućuju sve brojniji kritičari iz njegove stranke i uzvratio da “još nije gotov”. Bajden je na skupu u Detroitu, dok su njegove… »

B92 13.07.2024
Američki predsednik Džozef Bajden odlučno je odbacio apele da se povuče iz kampanje za predstojeće izbore, koje mu upućuju sve brojniji kritičari iz njegove stranke i uzvratio da "još nije gotov". Bajden je na skupu u Detroitu, dok jsu njegove… »
Bajden ne mari za zahteve da se povuče iz predsedničke kampanje: "Ne idem nigde, još nisam gotov"

Bajden ne mari za zahteve da se povuče iz predsedničke kampanje: "Ne idem nigde, još nisam gotov"

Euronews 13.07.2024
Američki predsednik Džozef Bajden odlučno je odbacio apele da se povuče iz kampanje za predstojeće izbore, koje mu upućuju sve brojniji kritičari iz njegove stranke i uzvratio da "još nije gotov" Bajden je na skupu u Detroitu, dok jsu njegove… »
"Vi ste me odabrali i ja ne idem nigde": Bajden odbacio pozive da se povuče iz predsedničke kampanje

"Vi ste me odabrali i ja ne idem nigde": Bajden odbacio pozive da se povuče iz predsedničke kampanje

Telegraf 13.07.2024
Bajden je kritikovao medije tvrdeći da su fokusirani na njegove lapsuse, a ne na Trampa, nakon čega su njegove pristalice u Detroitu zviždale novinarima prisutnim na skupu. Američki predsednik Džozef Bajden odlučno je odbacio apele da se povuče iz… »

Vesti dana »