Повезане вести

Бајден одлучно одбацио позиве да се повуче из председничке кампање: Још нисам готов

Бајден одлучно одбацио позиве да се повуче из председничке кампање: Још нисам готов

РТС 13.07.2024
Амерички председник Џозеф Бајден одлучно је одбацио апеле да се повуче из кампање за предстојеће изборе, које му упућују све бројнији критичари из његове странке и узвратио да "још није готов". Џозеф Бајден је на скупу у… »
"Још нисам готов": Бајден одлучно одбацио позиве да се повуче из председничке кампање

"Још нисам готов": Бајден одлучно одбацио позиве да се повуче из председничке кампање

Блиц 13.07.2024
Амерички председник Џо Бајден одлучно је одбацио апеле да се повуче из кампање за предстојеће изборе, које му упућују све бројнији критичари из његове странке и узвратио да "још није готов". Бајден је на скупу у Детроиту, док… »
Бајден одлучно одбацио позиве да се повуче из председничке кампање

Бајден одлучно одбацио позиве да се повуче из председничке кампање

Политика 13.07.2024
ДЕТРОИТ – Амерички председник Џозеф Бајден одлучно је одбацио апеле да се повуче из кампање за предстојеће изборе, које му упућују све бројнији критичари из његове странке и узвратио да „још није готов“ Бајден је на скупу у… »
Бајден: Још нисам готов

Вести онлине 13.07.2024
Амерички председник Џозеф Бајден одбацио је апеле да се повуче из кампање за предстојец́е изборе, које му упуц́ују све бројнији критичари из његове странке и узвратио да “још није готов”. Бајден је на скупу у Детроиту, док су… »

Б92 13.07.2024
Амерички председник Џозеф Бајден одлучно је одбацио апеле да се повуче из кампање за предстојеће изборе, које му упућују све бројнији критичари из његове странке и узвратио да "још није готов". Бајден је на скупу у Детроиту… »
Бајден не мари за захтеве да се повуче из председничке кампање: "Не идем нигде, још нисам готов"

Бајден не мари за захтеве да се повуче из председничке кампање: "Не идем нигде, још нисам готов"

Еуроневс 13.07.2024
Амерички председник Џозеф Бајден одлучно је одбацио апеле да се повуче из кампање за предстојеће изборе, које му упућују све бројнији критичари из његове странке и узвратио да "још није готов" Бајден је на скупу у Детроиту… »
"Ви сте ме одабрали и ја не идем нигде": Бајден одбацио позиве да се повуче из председничке кампање

"Ви сте ме одабрали и ја не идем нигде": Бајден одбацио позиве да се повуче из председничке кампање

Телеграф 13.07.2024
Бајден је критиковао медије тврдец́и да су фокусирани на његове лапсусе, а не на Трампа, након чега су његове присталице у Детроиту звиждале новинарима присутним на скупу. Амерички председник Џозеф Бајден одлучно је одбацио… »

Вести дана »