Повезане вести

Зденки одузели сина (2) јер је био сам на прозору, одмах га дали на усвајање: Пронашао ју је после 30 година

Зденки одузели сина (2) јер је био сам на прозору, одмах га дали на усвајање: Пронашао ју је после 30 година

Телеграф 13.07.2024
Зденка није успела да раније пронађе свог сина јер се током рата у Југославији преселила у Немачку. Зденка Мијаиловић прошла је кроз изузетно тешке животне околности. Ипак, у њен живот дошла је срећа када се са сином Милошем… »
"Тето, молим те, узми ме": Зденка пронашла сина после 30 година: Дете су јој одузели, а због њиховог поновног сусрета Србија…

"Тето, молим те, узми ме": Зденка пронашла сина после 30 година: Дете су јој одузели, а због њиховог поновног сусрета Србија…

Блиц 13.07.2024
Да живот пише праве романе, уверила се јавност Србије, након што је чула причу Зденке Мијаиловић која се после 30 година срела се са сином Милошем и то у оквиру јутарњег програма на телевизији Пинк. Зденка Мијаиловић, ауторка… »
Пронашла сина после чак 30 година! Зденки одузели дете након што га је комшија скинуо са прозора: Ово је прво рекао мајци

Пронашла сина после чак 30 година! Зденки одузели дете након што га је комшија скинуо са прозора: Ово је прво рекао мајци

Курир 13.07.2024
Зденка Мијаиловић, која је прошла кроз тешке животне околности, гостовала је у јутарњем програму Курир телевизије код водитељке Оље Лазаревић, заједно са Снежаном Репац, психологом. У емотивном разговору, Зденка је поделила… »

Вести дана »