Повезане вести
Нашег популарног репера (34) опљачкали за 300.000 евра: „Човек коме сам давао новац је нестао“
Нова 13.07.2024
Репер Стефан Цвијовић Цвија (34) прошао је кроз пакао када је пре пар година остао без 300.000 евра. Цвија је тада био на врхунцу каријере, низао хит за хитом, а онда су му се јавили људи који су му рекли како би своје паре… »
Популарном реперу украли 300.000 € "Улагао сам у непостојеће станове, човек коме сам давао новац је нестао"
Курир 13.07.2024
Репер Стефан Цвијовић Цвија (34) прошао је кроз пакао када је пре пар година остао без 300. 000 евра. Наиме, Цвија је тада био на врхунцу каријере, низао хит за хитом, а онда су му се јавили људи који су му рекли како би своје… »
Нашег популарног репера (34) опљачкали за 300.000 евра: "Улагао сам у непостојеће станове, човек коме сам давао новац је…
Блиц 13.07.2024
Репер Стефан Цвијовић Цвија (34) прошао је кроз пакао када је пре пар година остао без 300. 000 евра. Наиме, Цвија је тада био на врхунцу каријере, низао хит за хитом, а онда су му се јавили људи који су му рекли како би своје… »
Вести дана »
"За поступак легализације пријављено више од 45.000 објеката" Софронијевић: Врло је једноставна процедура
Блиц пре 3 сатајош 1 повезана
Студенти Правног факултета обележавају годину дана од почетка блокаде овог факултета
Данас пре 5 сатијош 1 повезана
Пијан ударао сестру у главу, па насрнуо на оца: Ужас у Обреновцу, мушкарац (29) ухапшен због породичног насиља
Блиц пре 3 сатајош 3 повезане