Povezane vesti
"Lažni prijatelj, za mene je to bio šok" Željko Šašić progovorio o Lukasu i Sonji: Ja njegovu ženu nisam gledao
Kurir 13.07.2024
Dugogodišnje prijateljstvo Ace Lukasa i Željka Šašića pukle je zbog jedne žene - Sonje. Naime, oni su se dugo družili, a potom je Lukas preoteo ženu prijatelju i započeo vezu sa Sonjom, koju je posle i oženio, te su dobili i ćerku. Oni su od tada u… »
"Bio je lažni prijatelj, za mene je bio šok kad sam saznao za njega i sonju": Željko Šašić o Lukasu i bivšoj ženi: "Ja njegovu…
Blic 13.07.2024
Dugogodišnje prijateljstvo Ace Lukasa i Željka Šašića pukle je zbog jedne žene - Sonje. Naime, oni su se dugo družili, a potom je Lukas preoteo ženu prijatelju i započeo vezu sa Sonjom, koju je posle i oženio, te su dobili i ćerku. Oni su od tada u… »
Vesti dana »

Top 5 najpopularnijih srednjih škola u 5 najvećih gradova Srbije: Evo koliko bodova je potrebo da se u njih upišete, sve detaljno
Blic pre 44 minutajoš 1 povezana

Organizacija Earshot rekonstruisala zvuk soničnog oružja koje se čulo na protestu 15. marta (AUDIO)
Danas pre 7 satijoš 1 povezana

Đurić: Srbija za jedinstvenu Evropu i za Balkan složan i ujedinjen u saradnji
Beta pre 5 satijoš 2 povezane

"Kosovo je moglo, a DNR i LNR ne": Putin o dvostrukim aršinima Međunarodnog suda pravde i odluci o KiM
Večernje novosti pre 4 satijoš 3 povezane