Povezane vesti
"Lažni prijatelj, za mene je to bio šok" Željko Šašić progovorio o Lukasu i Sonji: Ja njegovu ženu nisam gledao
Kurir 13.07.2024
Dugogodišnje prijateljstvo Ace Lukasa i Željka Šašića pukle je zbog jedne žene - Sonje. Naime, oni su se dugo družili, a potom je Lukas preoteo ženu prijatelju i započeo vezu sa Sonjom, koju je posle i oženio, te su dobili i ćerku. Oni su od tada u… »
"Bio je lažni prijatelj, za mene je bio šok kad sam saznao za njega i sonju": Željko Šašić o Lukasu i bivšoj ženi: "Ja njegovu…
Blic 13.07.2024
Dugogodišnje prijateljstvo Ace Lukasa i Željka Šašića pukle je zbog jedne žene - Sonje. Naime, oni su se dugo družili, a potom je Lukas preoteo ženu prijatelju i započeo vezu sa Sonjom, koju je posle i oženio, te su dobili i ćerku. Oni su od tada u… »
Vesti dana »
Dan će sutra trajati 25 sati Da li ćemo sledeće godine konačno ukinuti pomeranje vremena? Eksperti kažu da je moguće
Alo pre 39 minutajoš 16 povezanih
Tramp krenuo na veliku turneju po Aziji, očekuje se sastanak sa kineskim predsednikom Si Đinpingom
Nova pre 29 minutajoš 16 povezanih
Sezona je tek počela, a Dončić već ispisuje istoriju: Još jednom 40+ partijom postao prvi igrač koji je ovo uradio!
Hot sport pre 1 satjoš 14 povezanih