Повезане вести
Пума: ''Хоћу све могуће трофеје са Звездом!''
Спортске.нет 13.07.2024
Пума Родригез је једно од Звездиних појачања од којих се много очекује у следећој сезони, поготово јер треба да попуни празнину насталу одласком Османа Букарија у МЛС лигу. Овај 26-годишњи фудбалер је у Звезду стигао из… »
Пума навијачима Црвене звезде : Желим да осетим атмосферу пуне Маракане
Дневник 13.07.2024
Нови крилни нападач Црвене звезде Пума Родригез рекао је да једва чека да осети атмосферу пуне "Маракане", а прву прилику да заигра на стадиону "Рајко Митић" имаће у суботу 20. јула од 20 часова кад седмоструки узастопни шампион… »
Пума са звездом има највише амбиције: „Дошао сам да освојим све трофеје са највећим клубом у Србији!“
Хот спорт 13.07.2024
„Такође један од циљева је и да се пласирамо у Лигу шампиона“ Фудбалери Црвене звезде ће у суботу, 20. јула, с почетком у 20.00 сати, на стадиону „Рајко Митић“ угостити екипу Јединства из Уба у првом колу нове сезоне Суперлиге… »
Пума: Желим да осетим атмосферу пуне Маракане
Спортски журнал 13.07.2024
Осећам се веома срећно што сам овде. Нови крилни нападач Црвене звезде Пума Родригез рекао је да једва чека да осети атмосферу пуне "Маракане", а прву прилику да заигра на стадиону "Рајко Митић" имаће у суботу 20. јула од 20… »
Пума: ''Желим да осетим атмосферу пуне Маракане''
Вечерње новости 13.07.2024
Нови крилни нападач Црвене звезде Пума Родригез рекао је данас да једва чека да осети атмосферу пуне "Маракане", а прву прилику да заигра на стадиону "Рајко Митић" имаће у суботу 20. јула од 20 часова кад седмоструки узастопни… »
Вести дана »
Пијан тукао жену цепаницом у главу Ужас у Земуну: Ухапшен због насиља у породици
Блиц пре 2 сатајош 1 повезана
Зеленски објавио списак! Неко од њих ће заменити другог човека Украјине: "Можда бих могао и да живим без њега"
Блиц пре 1 сатјош 1 повезана
(Видео) Алкохол, психијатар и развод Влада из "Магла бенда" о тешком периоду кроз који је прошао: "Боже, мени ни лекови не могу да помогну, ја нисам добро и даље"
Блиц пре 2 сатајош 1 повезана
Менаџер града Београда: Нови мост биће три пута већи од Старог савског моста
Данас пре 3 сатајош 1 повезана