Повезане вести
"Ми имамо Јамала"
Б92 13.07.2024
Репрезентативац Шпаније Дани Вивијан изнео је очекивање пред финале ЕУРО. Шпанија ће у борби за титулу шампиона Европе играти протов Енглеске у недељу од 21 сат на Олимпијском стадиону у Берлину. "Осећамо се као победници… »
Вокер би дао (скоро) све трофеје за титулу на Еуру
Спорт клуб 13.07.2024
Репрезентативни трофеј недосањани сан за Енглеза ввв.виннербет.рс – региструј се и осети победу! Победом над екипом Холандије репрезентативци Енглеске су по други пут заредом обезбедили учешће у финалу Европског првенства. Пре… »
Вивијан: Енглески нападачи имају искру, ми имамо Јамала
Спорт клуб 13.07.2024
Дефанзивац репрезентације Шпаније Дани Вивијан говорио је на конференцији за медије пред недељно финале Еура у коме се његов тим за пехар бори против Енглеске. ввв.виннербет.рс – региструј се и осети победу! „Осећамо се као… »
Олмо: Финале је, не верујем да Џуд неће играти због умора
Спорт клуб 13.07.2024
Уочи финала Првенства Европе у коме ће се за титулу Шпанија борити против Енглеске, Дани Олмо је говорио на конференцији за медије. ввв.виннербет.рс – региструј се и осети победу! „Мислим да су два најбоља тима стигла до финала… »
Рајс силно хвали Јамала: Артета ми написао „вамос“
Спорт клуб 13.07.2024
Дан уочи финала Европског првенства (недеља, 21 сат, Олимпијски стадион у Берлину) на конференцији за медије репрезентације Енглеске говорио је Деклан Рајс. Изрекао је велике похвале на рачун Ламина Јамала, али и рекао да му је… »
ББЦ направио анкету: Цела Европа навијаће против Енглеске!
Спорт клуб 13.07.2024
Иако су стигли до финала Европског првенства, фудбалери Енглеске нису баш импресионирали љубитеље фудбала широм Старог континента. ввв.виннербет.рс – региструј се и осети победу! У финалу, готово цела Европа навијаће за Шпанце… »
Шкотски лист навија за Шпанце: Спасите над од победе Енглеза
Спорт клуб 13.07.2024
Шпанија и Енглеска у недељу играју у финалу Европског првенства, а један шкотски лист на шаљив начин је најавио финале Еура. ввв.виннербет.рс – региструј се и осети победу! Лист „Натионал“ је наклоњен Шпанцима, јер како наводе… »
ЕУРО легенде: Нико никад као Кристијано Роналдо
Спорт клуб 13.07.2024
Ако се последњих деценију и по водила бесконачна расправа о томе ко је био најбољи фудбалер на свету у том периоду - Лео Меси или Кристијано Роналдо – онда дилеме нема кад је реч само о европским фудбалерима. Португалац је ту… »
Шкотска порука Шпанцима пред финале - осветите се Енглезима за све што вам раде
Б92 13.07.2024
Вероватно најоригиналнија најава финала Европског првенства стиже са насловних страница шкотске штампе. Тамошњи тиражни лист "Тхе Натионал" је одушевио фудбалски свет поруком за шпански тим пред меч за титулу првака Европе са… »
Вести дана »
Атаман шокирао на конференцији: ''Шта је ово?! Десет полицајаца дошло да ухапси нашег председника, генералноиг менаџера...''
Спортске.нет пре 11 минутајош 1 повезана
Америчка војска се повлачи из ове две земље? Трамп допусти могућност одласка трупа
Вечерње новости пре 7 минутајош 2 повезане